الثلاثاء، 28 نوفمبر 2017

كيك البراونيييز الخطيير مقدم من الشيف مروه الجزار

وصفه لذيييذه لعشاق الشيكولاتة
البراونيز.
مقدم من الشيف مروه الجزار
مقاديره.
كوب دقيق.
كوب شيكولاتة او شيكوليت شيبس.
كوب زبدة بدرجة حرارة الغرفة.
ملعقه صغيرة بيكنج بودر.
رشة ملح.
كوب سكر بودر.
من نصف كوب ل ثلاث اربع كوب كاكاو خام.
4بيضات +فانيليا.
الطريقة.
اولا هنسيح الزبدة والشيكولاتة علي حمام مائي وهنضرب البيض والسكر لحد ما يعلي قوامه ونضيف الفانيليا ونضرب تاني.
هننخل الدقيق وعليه البيكنج بودر والكاكاو ونخلطه برشة ملح صغيرة خالص.
هننزل بالشيكولاتة المذابة مع الزبدة علي خليط البيض ونقلب باسيتيولا بالراحة وننزل عليه بخليط الدقيق والكاكاو ونقلب كويس حتي يمتزجوا جداااااا وممكن نزود مكسرات لو متاح.
هننزل بخليط البراونيز في صينية مستطيلة مبطنة بورق الزبدة وعلي فرن ساخن حرارة 180ويكون متسخن قبل ما تدخلي الصينية بربع ساعة والبراونيز بتقعد في الفرن من تلت ساعة الي 25دقيقة او حسب فرنك تطلع تسيبيها تبرد خالص وتقطعيها وتزينيها وتقدميها بألف هنا.
مديرة مجلة فلفل شطه الشيف بوسى السيد


EmoticonEmoticon