لعشاااااااااااق البيتزا الايطالي
مقدمه من الشيف طارق
المقادير
1ك دقيق
350جرام مياة فاتر
10جرام ملح
10جرام خميرة
15جرام سكر
ربع كوب لبن
ربع كوب زيت زيتون
1عدد بيضة
الطريقة
كل المقادير تنزل فى المياة لحد ما تذوب معدا الدقيق هينزل فى الاخر على مرتين
وفى تانى مرة هنلم بي العجين ونفضل نخدم فيها بي ايدينا لحد ما تبقا كرة
وعشان نضمن ان العجينة نجحت ندخل صابع فيها طلع فى عجين يبقا لسة عوزة خدمة طلع من غير عجين يبقا تسلم ايدك
مقدمه من الشيف طارق
المقادير
1ك دقيق
350جرام مياة فاتر
10جرام ملح
10جرام خميرة
15جرام سكر
ربع كوب لبن
ربع كوب زيت زيتون
1عدد بيضة
الطريقة
كل المقادير تنزل فى المياة لحد ما تذوب معدا الدقيق هينزل فى الاخر على مرتين
وفى تانى مرة هنلم بي العجين ونفضل نخدم فيها بي ايدينا لحد ما تبقا كرة
وعشان نضمن ان العجينة نجحت ندخل صابع فيها طلع فى عجين يبقا لسة عوزة خدمة طلع من غير عجين يبقا تسلم ايدك
EmoticonEmoticon