كل عام وانتم بخير
الحمصيه
مقدمه من الشيف ساميه سعد
مده التحضر ١٠دقايق
مده الطهى ١٥ دقيقه
اهم حاجه هي سهله جدا لازم نشتعل علي طول وهي ساحنه
المكونات
نصف كيلو من اى نوع مكسرات
كوب سكر
نصف كوب ماء
ملعقه ماءورد
معلقتين كبار عسل جلوكوز
الطريقة
في اناء على نار توضع كوب سكر مع الماء وماء الورد بعد الغليان توضع الجلوكوز تغلي لمدة خمس عشرة٠ دقيقه نأخذ نقطه وشوفي بتكسر في الايد كده تمام لو لسه نغلي تأتي
تطفي النار بسرعه توضع السمسم متحمص وساخن او اي نوع من المكسرات ويقلب بمعلق وتوضع في صنيه مدهونه زيت وتفردها بانشابه وتقطع وتترك تبرد
والف هنا
مديره مجله فلفل شطه شيف بوسي السيد
الحمصيه
مقدمه من الشيف ساميه سعد
مده التحضر ١٠دقايق
مده الطهى ١٥ دقيقه
اهم حاجه هي سهله جدا لازم نشتعل علي طول وهي ساحنه
المكونات
نصف كيلو من اى نوع مكسرات
كوب سكر
نصف كوب ماء
ملعقه ماءورد
معلقتين كبار عسل جلوكوز
الطريقة
في اناء على نار توضع كوب سكر مع الماء وماء الورد بعد الغليان توضع الجلوكوز تغلي لمدة خمس عشرة٠ دقيقه نأخذ نقطه وشوفي بتكسر في الايد كده تمام لو لسه نغلي تأتي
تطفي النار بسرعه توضع السمسم متحمص وساخن او اي نوع من المكسرات ويقلب بمعلق وتوضع في صنيه مدهونه زيت وتفردها بانشابه وتقطع وتترك تبرد
والف هنا
مديره مجله فلفل شطه شيف بوسي السيد
EmoticonEmoticon