اسم الوصفه
تارت الكنافة
مقدمه من رباب فؤاد
المكونات
نصف كيلو كنافة مفرومة
200 جرام زبدة سقعه
ربع كوب سكر مطحون
رشه فانليا
فراوله
كيوى
مانجه
قشطه قيمر
الشربات
2كوب سكر
2 كوب مياه
رشه فانليا
نصف ليمونة
الطريقه
الشربات
نضيف السكر الميه ونرفعهم على النار وأول ما تغلى نعصر النصف ليمون ونضيف الفانليا
واول ما توصل للقوام المطلوب نطفى ونسبها تبرد
الكنافه
نفر الكنافة فى الكبة ونضيف عليه السكر والفانليا والزبده
ونلفهم مع بعض فى الكبه
هتتكون عندنا خليط سهل التشكيل
هنبدا نشكلها فى قوالب التارت
وتدخل الفرن المسخن من قبل على درجه حراره200
اول ما تاخد اللون الدهب نطلع ونخرجها من القوالب ويضاف لها الشربات بالمعلقه ونزوقها بالقشطة والفاكهه
مديرة مجلة فلفل شطه الشيف بوسى السيد
تارت الكنافة
مقدمه من رباب فؤاد
المكونات
نصف كيلو كنافة مفرومة
200 جرام زبدة سقعه
ربع كوب سكر مطحون
رشه فانليا
فراوله
كيوى
مانجه
قشطه قيمر
الشربات
2كوب سكر
2 كوب مياه
رشه فانليا
نصف ليمونة
الطريقه
الشربات
نضيف السكر الميه ونرفعهم على النار وأول ما تغلى نعصر النصف ليمون ونضيف الفانليا
واول ما توصل للقوام المطلوب نطفى ونسبها تبرد
الكنافه
نفر الكنافة فى الكبة ونضيف عليه السكر والفانليا والزبده
ونلفهم مع بعض فى الكبه
هتتكون عندنا خليط سهل التشكيل
هنبدا نشكلها فى قوالب التارت
وتدخل الفرن المسخن من قبل على درجه حراره200
اول ما تاخد اللون الدهب نطلع ونخرجها من القوالب ويضاف لها الشربات بالمعلقه ونزوقها بالقشطة والفاكهه
مديرة مجلة فلفل شطه الشيف بوسى السيد
EmoticonEmoticon