الثلاثاء، 7 نوفمبر 2017

ارز مبهر بمكعبات الدجاج مقدم من هبه جمال


الطريقة :
الارز بالكمية المفضله. انا عاملة كباية وربع .. شوحت بصلة وسط مكعبات لماتبتدي تدبل اشوح معاها طماطماية وسط بردو مكعبات بعد كدة انزل بالرز عليهم وأخلطهم كويس .. ملح وفلفل اسود رشة وشوية كاتشاب حار ملعقة أكل تقريبا وأضيف المية تغطي الرز واوطي عليه واسيبه يكمل سواه.
مكعبات الدجاج انا عاملة قطعة ونص صدر دجاج .. وبطاطساية وسط مكعبات .. أقطع صدور الدجاج مكعبات وأتبلهم بملح وبهارات دجاج وكاتشاب حار ودبس الرمان واسيبهم في التتبيلة ساعة ونص تقريبا .. اقلي البطاطس اخليها على جنب ..  اشوح بصلة وطماطماية وسط كمان وانزل عليهم بالدجاج وأخلي النار وسط 10 دقايق واوطي عليه لحد ماينشف من المية بتاعته اجيب البطاطس واخلطها معاه .. دقيقتين واشيله من النار يكون الرز استوى اسكب في الصحن واخلي خليط الدجاج عالوش زي الصورة
وبالف هنا وشفا 😘😘


EmoticonEmoticon