الأربعاء، 14 يونيو 2017

رقائق هشه بحشوة الشيكولاته مقدمه من الشيف ندى العسال

رقائق هشة بالشيكولاتة
مقدمة من الشيف ندى العسال 
مدة التحضير : 10 دقائق 
مدة الخبز : 25 دقيقة 
المقادير :- 
شرائح باف باسترى جاهزة .
شيكولاتة قابلة للدهن أى نوع .
لدهان الوجه : 
ملعقتين حليب + ملعقة صغيره قهوة سريعة الذوبان 
الطريقة :-
 -تفرد مربعات الباف باسترى فى صاج الفرن وتوضع مقدار ملعقة صغيرة مليئه بالشيكولاتة القابلة للدهن فى المنتصف .
- تطبق المربعات باى شكل مربع او مثلث او مستطيل وتضغط الاطراف بشوكة .
- يدهن سطحها بخليط دهان الوجه .
- تدخل الفرن المسخن من قبل على حرارة عالية 200 لمدة 20 ل 255 دقيق حتى تحمر ويصبح لونها دهبى غامق .
وتقدم بالف هنا ( حلو سريع مش مكلف وطعمه رااائع وشيك فى العزومات وحلو للاطفال ) 
مدير مجلة فلفل شطة الشيف بوسى السيد


EmoticonEmoticon