الجمعة، 2 يونيو 2017

مينى بيتزا بعجينه هشه جدا وطريه مقدمه من الشيف سلمى ادريس


بيتزا فردية ولا اروع 
تقديم سلمى ادريس
مدة التحضير نصف ساعة 
مدة الطهي 15 دقيقة
المقادير وطريقة التحضير
عجينة العشر دقائق
الحشو:
صوص طماطم معتمدة عندك
تونة او اي نوع لحمة  او كفتة مطهرة فريت وبصل و ملح و فلفل و بابريكا و رشة زعتر
فلفل اخضر مقطع مربعات
بصل مقطع مربعات رقيقة
وأي اضافة تحبوها
أجبان مبشورة (موتزاريلا شيدر ....)
زيتون مقطع
 نفرد العجين و نقطعها دوائر او اي شكل مفضل و تدهن بالصوص و نضع المكونات الباقية ثم الجبن و رشة زعتر و تدخل الفرن لتستوي العجينة و يدوب الجبن
 مدير مجلة فلفل شطة شيف بوسي السيد


EmoticonEmoticon