ارز الريزو
بصلصه الباربيكيو
مقدم من رانيا الفار
مده التحضير نصف ساعه
مده الطهى نصف ساعه
المقادير
بصل
رو
قطع دجاج
بهارات
مرقه
للصوص
ملعقه هريسه شطه
ملعقه مايونيز
ملعقه عسل اسود
ملعقه صلصه
بصلصه الباربيكيو
مقدم من رانيا الفار
مده التحضير نصف ساعه
مده الطهى نصف ساعه
المقادير
بصل
رو
قطع دجاج
بهارات
مرقه
للصوص
ملعقه هريسه شطه
ملعقه مايونيز
ملعقه عسل اسود
ملعقه صلصه
الطريقه
بصله وقطعت عليها قطع الدجاج مربعات ونزلت باالبهارات بابركا وكركم وفلفل وملح
الفراخ اتشوحت وخدت اللون الاصفر شلت قطع الفراخ ونزلت باالرز وقلبته بسيط وبعد كده نزلت باالمرقه عليه وحطبت قطع تلفراخ فوق الوش
وبعد كده عملت الصوص
معلقه هريسه شطه ومعلقه صلصه ومعلقه كاتشب ومعلقه مايونيز ومعلقه عسل اسود وحبه ماء بسيطه
وكلى احلى ا رز
وبعد كده عملت الصوص
معلقه هريسه شطه ومعلقه صلصه ومعلقه كاتشب ومعلقه مايونيز ومعلقه عسل اسود وحبه ماء بسيطه
وكلى احلى ا رز
مدير مجلة فلفل شطه الشيف بوسى السيد
EmoticonEmoticon