كوكيز عيديه العيد
مقدم من الشيف نهى زكى
المقادير
500 جم دقيق
250 جم زبده
بيضه
كوب سكر
رشه ملح
ملعقه صغيره بيكنج بودر
مقدم من الشيف نهى زكى
المقادير
500 جم دقيق
250 جم زبده
بيضه
كوب سكر
رشه ملح
ملعقه صغيره بيكنج بودر
الطريقه
يضرب الزبده مع السكر جيدا حتى يصبح قوامه كريمي قم يضاف عليه البيضه والفانيليا وتخفق جيدا
ثم يضاف الدقيق والبيكنج بودر
اهم حاجه ميتعجنش كتير ويبقى زي ملمس الرمل
نلم العجينه بالايد وندخلها التلاجه عشر دقايق تجمد شويه
ولما تطلع نفردها بورق الزبده وتتقطع حسب الشكل اللي بتحبوه
تدخل الفرن على درجه حراره 180 درجه لمده عشر دقايق
وتزين بورق السكر بشكل النقود
مدير مجلة فلفل شطه الشيف بوسى السيد
يضرب الزبده مع السكر جيدا حتى يصبح قوامه كريمي قم يضاف عليه البيضه والفانيليا وتخفق جيدا
ثم يضاف الدقيق والبيكنج بودر
اهم حاجه ميتعجنش كتير ويبقى زي ملمس الرمل
نلم العجينه بالايد وندخلها التلاجه عشر دقايق تجمد شويه
ولما تطلع نفردها بورق الزبده وتتقطع حسب الشكل اللي بتحبوه
تدخل الفرن على درجه حراره 180 درجه لمده عشر دقايق
وتزين بورق السكر بشكل النقود
مدير مجلة فلفل شطه الشيف بوسى السيد
EmoticonEmoticon