الأربعاء، 21 يونيو 2017

شاتو الكنافه مقدم من الشيف امل سعد

شاتو الكنافه 
مقدمه من الشيف أمل سعد
مده التحضير ساعه
مده الطهى نص ساعه
المقادير
نصف كيلو كنافه مفرومه
كوب ونصف سمن بلدى
الحشو 
قشطه بوك
كمبوت خوخ واناناس
السيرب
2كوب سكر 
كوب ونصف ماء
ملعقه جلوكوز
عصره ليمون
الطريقه
فى صاج نضع الكنافه ونفركها جيدا بالسمن ونضعها بالفرن حتى تاخذ اللون الذهبى مع التقليب المستمر  حتى لا تحترق وتخرج من الفرن تسقى بالسيرب وتترك تبرد وتبدء تشكل فى اى قالب طبقه ثم نضع الحشو القشطه والكمبوت ثم طبقه اخرى وتزين بالكمبوت او فاكهه المفضله ليكى وتقدم بالف هنا
 مدير مجلة فلفل شطه شيف بوسى السيد


EmoticonEmoticon