شاتو الكنافه
مقدمه من الشيف أمل سعد
مده التحضير ساعه
مده الطهى نص ساعه
المقادير
نصف كيلو كنافه مفرومه
كوب ونصف سمن بلدى
الحشو
قشطه بوك
كمبوت خوخ واناناس
السيرب
2كوب سكر
كوب ونصف ماء
ملعقه جلوكوز
عصره ليمون
الطريقه
فى صاج نضع الكنافه ونفركها جيدا بالسمن ونضعها بالفرن حتى تاخذ اللون الذهبى مع التقليب المستمر حتى لا تحترق وتخرج من الفرن تسقى بالسيرب وتترك تبرد وتبدء تشكل فى اى قالب طبقه ثم نضع الحشو القشطه والكمبوت ثم طبقه اخرى وتزين بالكمبوت او فاكهه المفضله ليكى وتقدم بالف هنا
مدير مجلة فلفل شطه شيف بوسى السيد
مقدمه من الشيف أمل سعد
مده التحضير ساعه
مده الطهى نص ساعه
المقادير
نصف كيلو كنافه مفرومه
كوب ونصف سمن بلدى
الحشو
قشطه بوك
كمبوت خوخ واناناس
السيرب
2كوب سكر
كوب ونصف ماء
ملعقه جلوكوز
عصره ليمون
الطريقه
فى صاج نضع الكنافه ونفركها جيدا بالسمن ونضعها بالفرن حتى تاخذ اللون الذهبى مع التقليب المستمر حتى لا تحترق وتخرج من الفرن تسقى بالسيرب وتترك تبرد وتبدء تشكل فى اى قالب طبقه ثم نضع الحشو القشطه والكمبوت ثم طبقه اخرى وتزين بالكمبوت او فاكهه المفضله ليكى وتقدم بالف هنا
مدير مجلة فلفل شطه شيف بوسى السيد
EmoticonEmoticon