الأحد، 4 يونيو 2017

الفته المصرى مقدمه من الشيف مروه جميل

الفته المصرى
مقدمه من الشيف مروه جميل
وقت التحضير 15 دقيقه 
وقت الطهى 30 دقيقه 
المقادير
2كوب ارز مصرى 
عصير طماطم 
لحمه مسلوقه ومتشوحه 
زيت او سمنه 
عيش متحمص 
 ملح وفلفل وكسبرة وكمون 
توم مفروم 
وخل 
الطريقه
 فى اناء على النار اضيف الزيت والسمنه وحط الارز يتشوح شويه واضيف الشوربه او المياه واظبط الملح ولما يتشرب اوطى عليه النار 
الصلصه
 فى اناء على النار اضيف الزيت والتوم والخل ولما الريحه تروح اضيف عصير الطماطم والتوابل ملح وفلفل وكمون وكسبرة واكون مكسرة العيش المحمص
العيش اضيف عليه شوربه وصلصه اشوحهم شويه وارص بقا العيش والارز والصلصه على الوش وبالف هنا وشفا
مدير مجلة فلفل شطه الشيف بوسى السيد


EmoticonEmoticon