بسكويت لانكشير
مقدم من مطبخ الحاجة غاليه
المقادير
2 كوب دقيق
كوب نشا
كوب سمن او زبدة
كوب سكر بودرة
ملعقة صغيرة بيكنج بودر
2بيض
فانليا
الطريقة
تضرب السمنة مع السكر جيدا حتى تصل للقوام الكريمى
2 كوب دقيق
كوب نشا
كوب سمن او زبدة
كوب سكر بودرة
ملعقة صغيرة بيكنج بودر
2بيض
فانليا
الطريقة
تضرب السمنة مع السكر جيدا حتى تصل للقوام الكريمى
ثم نضع بيضة مع الضرب حتى تختفى ثم البيضة التانية والفانليا ويكون الدقيق منخول فى طبق وعليه النشا والبودر
ننزل بالخليط ويقلب حتى تلم العجينة وتفصل من العجان
تترك لترتاح ثم تقطع كور صغيرة جدا فى حجم البندقة وتخبز فى فرن على درجة حرارة 180 لمدة عشر دقائق حتى يتحمر اسفل الكور وتفضل بيضة
ثم كل اتنين يتم لزقهم بالمربى ويدحرج فى جوز هند او فارماسيه الوان والف هنا
مدير مجلة فلفل شطه الشيف بوسى السيد
EmoticonEmoticon