الأحد، 25 يونيو 2017

كحك العيد مقدم من الشيف اسماء عزازى

 كحك  العيد
مقدم من  اسماء عزازي
مدة التجهيز ٣٠
مدة التطهي٢٠
400 زبدة نيوزلاندى 
100 جرام سمنة طرية 
100 جرام سكر بودرة 
800 دقيق 
1 كيس بيكنج بودر 
100 جرام لبن حليب 
الطريقة 
 هنضرب الزبدة مع السكر لحد متنعم الزبدة وتنبيض ننزل بالدقيق والبيكنج بودر وبعدها السمنة تكون عادية ولا هى سايحة ولا ماسكة اوى وفى الاخر نلمهم باللبن ونسبها تريح حوالى نصف ساعة نكورها ونحشيها ونشكلها وترص على صاجات وتدخل فرن 160 لمدة نصف ساعة لحد ميحمر ويستوى بالف هنا

مدير مجلة فلفل شطه الشيف بوسى السيد


EmoticonEmoticon