كحك العيد
مقدم من اسماء عزازي
مدة التجهيز ٣٠
مدة التطهي٢٠
400 زبدة نيوزلاندى
100 جرام سمنة طرية
100 جرام سكر بودرة
800 دقيق
1 كيس بيكنج بودر
100 جرام لبن حليب
الطريقة
هنضرب الزبدة مع السكر لحد متنعم الزبدة وتنبيض ننزل بالدقيق والبيكنج بودر وبعدها السمنة تكون عادية ولا هى سايحة ولا ماسكة اوى وفى الاخر نلمهم باللبن ونسبها تريح حوالى نصف ساعة نكورها ونحشيها ونشكلها وترص على صاجات وتدخل فرن 160 لمدة نصف ساعة لحد ميحمر ويستوى بالف هنا
مدير مجلة فلفل شطه الشيف بوسى السيد
مقدم من اسماء عزازي
مدة التجهيز ٣٠
مدة التطهي٢٠
400 زبدة نيوزلاندى
100 جرام سمنة طرية
100 جرام سكر بودرة
800 دقيق
1 كيس بيكنج بودر
100 جرام لبن حليب
الطريقة
هنضرب الزبدة مع السكر لحد متنعم الزبدة وتنبيض ننزل بالدقيق والبيكنج بودر وبعدها السمنة تكون عادية ولا هى سايحة ولا ماسكة اوى وفى الاخر نلمهم باللبن ونسبها تريح حوالى نصف ساعة نكورها ونحشيها ونشكلها وترص على صاجات وتدخل فرن 160 لمدة نصف ساعة لحد ميحمر ويستوى بالف هنا
مدير مجلة فلفل شطه الشيف بوسى السيد
EmoticonEmoticon