بيتزا المكرونه
مقدمة من الشيف دينا عادل
مدة التحضير 10 دقائق
مدة الطهي 30 دقيقة
المقادير
كيس مكرونة أقلام 400 جرام
زيتون مقطع
بسطرمة مقطعة شرائح
بصلة مقطعة مكعبات صغيرة
٢ طماطم مكعبات
٢ فلفل أخضر مقطع
جبنة موتزريلا
جبنة تركي
ملعقة كبيرة و نصف صلصة
ملعقة كبيرة زيت
نصف كوب مياة
الطريقة
تسلق المكرونة
تحمر بصلة في الزيت بعد كدة حننزل بنصف كمية البسطرمة و نحمرها حلو بعد كدة حنحط الصلصة و المياة و1 الطماطم و نصف كمية الزيتون و 1 فلفل اخضر و الملح و الفلفل الاسود
(حنقسم كمية الحشو نصفها في الصلصة و النصف التاني للوجة )
نسيبها تتسبك
في مقلاة على النار حنشوح باقي البسطرمة في نقطة زيت لحد ما تستوي ننزل الزيتون و الطماطم و الفلفل الأخضر نشوحهم تشويحتين
نخلط المكرونة مع الصلصة
نضع المكرونة في الصينية نضع علي وجهها خليط البسطرمة و عليها الجبنة
ندخلها تحت الشواية لحد ما الجبنة تسيح
مدير مجلة فلفل شطه الشيف بوسى السيد
مقدمة من الشيف دينا عادل
مدة التحضير 10 دقائق
مدة الطهي 30 دقيقة
المقادير
كيس مكرونة أقلام 400 جرام
زيتون مقطع
بسطرمة مقطعة شرائح
بصلة مقطعة مكعبات صغيرة
٢ طماطم مكعبات
٢ فلفل أخضر مقطع
جبنة موتزريلا
جبنة تركي
ملعقة كبيرة و نصف صلصة
ملعقة كبيرة زيت
نصف كوب مياة
الطريقة
تسلق المكرونة
تحمر بصلة في الزيت بعد كدة حننزل بنصف كمية البسطرمة و نحمرها حلو بعد كدة حنحط الصلصة و المياة و1 الطماطم و نصف كمية الزيتون و 1 فلفل اخضر و الملح و الفلفل الاسود
(حنقسم كمية الحشو نصفها في الصلصة و النصف التاني للوجة )
نسيبها تتسبك
في مقلاة على النار حنشوح باقي البسطرمة في نقطة زيت لحد ما تستوي ننزل الزيتون و الطماطم و الفلفل الأخضر نشوحهم تشويحتين
نخلط المكرونة مع الصلصة
نضع المكرونة في الصينية نضع علي وجهها خليط البسطرمة و عليها الجبنة
ندخلها تحت الشواية لحد ما الجبنة تسيح
مدير مجلة فلفل شطه الشيف بوسى السيد
EmoticonEmoticon