كتب بوسى السيد
كيكه الشكولاته
تقدمه الشيف أماني دندش
مده التحضير 15دقيقه
مده الطهي 30دقيقه
المقادير
3بيضات
كوب وثالث ارباع سكر ناعم
كوب حليب ساخن
كوب زيت
علبه زبادي
ثالث ارباع كوب كاكاو
كوب ونص دقيق
ملعقه كبيره بكنج بودر
فانيلا
رشه ملح
2ملعقة نسكافية
ملعقة عصير ليمون
نصف ملعقة بيكنج صودا
شيكولاته بيضا مذابه
فارمسيل للتزين
الطريقه
في الخلاط نضرب البيض وفانيليا السكر وانزل بالزبادي والزيت ومعلقة عصير الليمون واستمر بالضرب وانزل والحليب الساخن واضربهم وفي طبق عميق نجهز الدقيق والبودر ورشه الملح والكاكاو والنسكافية والبيكنج صوداويكون منخولين وانزل بالخيط عليهم واقلب ثم اضعهافي صنيه مدهونه بالسمنه والدقيق وادخلها فرن متوسط 180درجه ولماتخرج وتبرد نضع عليها كوب من الصوص الشكولاته
عباره عن نص كوب كريمه لباني وعليها مكعب الزبده او معلقة الزيت علي النار تسخن واكون مجهزه شكولاته خام مبشوره وانزل بالكريمه ومكعب الزبده او معلقة زيت للمعان علي الشكولاته واقلب هتحصلي علي صوص شكولاته
ثم نزينها بشيكولاته بيضا مذابه وفارمسيل وتقدم
مدير مجله فلفل شطه الشيف بوسي السيد
كيكه الشكولاته
تقدمه الشيف أماني دندش
مده التحضير 15دقيقه
مده الطهي 30دقيقه
المقادير
3بيضات
كوب وثالث ارباع سكر ناعم
كوب حليب ساخن
كوب زيت
علبه زبادي
ثالث ارباع كوب كاكاو
كوب ونص دقيق
ملعقه كبيره بكنج بودر
فانيلا
رشه ملح
2ملعقة نسكافية
ملعقة عصير ليمون
نصف ملعقة بيكنج صودا
شيكولاته بيضا مذابه
فارمسيل للتزين
الطريقه
في الخلاط نضرب البيض وفانيليا السكر وانزل بالزبادي والزيت ومعلقة عصير الليمون واستمر بالضرب وانزل والحليب الساخن واضربهم وفي طبق عميق نجهز الدقيق والبودر ورشه الملح والكاكاو والنسكافية والبيكنج صوداويكون منخولين وانزل بالخيط عليهم واقلب ثم اضعهافي صنيه مدهونه بالسمنه والدقيق وادخلها فرن متوسط 180درجه ولماتخرج وتبرد نضع عليها كوب من الصوص الشكولاته
عباره عن نص كوب كريمه لباني وعليها مكعب الزبده او معلقة الزيت علي النار تسخن واكون مجهزه شكولاته خام مبشوره وانزل بالكريمه ومكعب الزبده او معلقة زيت للمعان علي الشكولاته واقلب هتحصلي علي صوص شكولاته
ثم نزينها بشيكولاته بيضا مذابه وفارمسيل وتقدم
مدير مجله فلفل شطه الشيف بوسي السيد
EmoticonEmoticon