الجمعة، 3 فبراير 2017

جمبري بفلفل الوان بأسهل طريقه وطعم مميز مقدم من الشيف حبيبه نبيل

كتب بوسى السيد
مقدم من شيف حبيبه نبيل 
طعم مميز ولذيذ من الممكن زياده الماء والحصول علي شوربه جميله جدآ
مده التحضير ربع ساعه
مده الطهي تلت ساعه
المكونات 
نصف كيلو جمبري حجم وسط
بصله مقطعه حلقات
فلفل اخضر واصفر واحمر مقطعين حلقات
فصين ثوم مهروسين
2طماطم مقطعين دوائر
كسبره جافه
فلفل اسود
ملح
كمون
قرفه
ورق لورا
ربع كوب ماء
ملعقه كبيره زيت
طريقه التحضير
يرص البصل والفلفل والطماطم ف البايركس او صينيه
ثم يرص الجمبري ونضع فوقه طبقه اخري من الطماطم والبصل والفلفل 
يضاف الثوم
نضع الملح والفلفل والكمون وباقي البهارات
ثم توضع ع النار وتقلب من حين الي اخر ويضاف الماء والزيت
ويترك حتي ينضح 
ويقدم 
 مدير مجله فلفل شطه شيف بوسي السيد



EmoticonEmoticon