كتب بوسى السيد
مقدم من شيف حبيبه نبيل
طعم مميز ولذيذ من الممكن زياده الماء والحصول علي شوربه جميله جدآ
مده التحضير ربع ساعه
مده الطهي تلت ساعه
المكونات
نصف كيلو جمبري حجم وسط
بصله مقطعه حلقات
فلفل اخضر واصفر واحمر مقطعين حلقات
فصين ثوم مهروسين
2طماطم مقطعين دوائر
كسبره جافه
فلفل اسود
ملح
كمون
قرفه
ورق لورا
ربع كوب ماء
ملعقه كبيره زيت
طريقه التحضير
يرص البصل والفلفل والطماطم ف البايركس او صينيه
ثم يرص الجمبري ونضع فوقه طبقه اخري من الطماطم والبصل والفلفل
يضاف الثوم
نضع الملح والفلفل والكمون وباقي البهارات
ثم توضع ع النار وتقلب من حين الي اخر ويضاف الماء والزيت
ويترك حتي ينضح
ويقدم
مدير مجله فلفل شطه شيف بوسي السيد
مقدم من شيف حبيبه نبيل
طعم مميز ولذيذ من الممكن زياده الماء والحصول علي شوربه جميله جدآ
مده التحضير ربع ساعه
مده الطهي تلت ساعه
المكونات
نصف كيلو جمبري حجم وسط
بصله مقطعه حلقات
فلفل اخضر واصفر واحمر مقطعين حلقات
فصين ثوم مهروسين
2طماطم مقطعين دوائر
كسبره جافه
فلفل اسود
ملح
كمون
قرفه
ورق لورا
ربع كوب ماء
ملعقه كبيره زيت
طريقه التحضير
يرص البصل والفلفل والطماطم ف البايركس او صينيه
ثم يرص الجمبري ونضع فوقه طبقه اخري من الطماطم والبصل والفلفل
يضاف الثوم
نضع الملح والفلفل والكمون وباقي البهارات
ثم توضع ع النار وتقلب من حين الي اخر ويضاف الماء والزيت
ويترك حتي ينضح
ويقدم
مدير مجله فلفل شطه شيف بوسي السيد
EmoticonEmoticon