الاثنين، 20 فبراير 2017

فاهيتا الدجاج بطريقة المطاعم مقدمه من الشيف مروه جمال

كتب بوسى السيد
فاهيتا الدجاج وداعا لاكل المطاعم
مقدمه من الشيف مروة جمال
مده التحضير/٥دقائق
مده الطهى /١٥ دقيقه
المقادير
نصف كيلو صدور دجاج بانيه
٢ ملعقه كبيره مستردا
فلفل
ملح
بابريكا
٣ ملاعق كبار عصير ليمون
كمون
ملعقه صغيرة ثوم فريش
ملعقه صغيره ثوم بودر
ملعقه صغيره بصل بودر
زيت
بصل چوليان
فلفل رومى اخضر او الوان چوليان
الطريقه
 نتبل البانيه بالملح والفلفل فى بوله نضع الليمون والبابريكا والثوم والبصل البودر والثوم الفريش والمستردا ويقلب جيدا ثم نضع البانيه ويترك ساعه والافضل يترك ليله كامله فى الثلاجه فى طاسه نضع الزيت وتسخن جيدا ثم نضع البانيه ليأخذ اللون الذهبى من الجهتين حتى الانتهاء من الكميه كلها ثم تقطع شرائح وفى نفس الطاسه نضع البصل والفلفل ويقلب ليأخذ طعم شوى البانيه واللون البنى ثم نضع شرائح البانيه ونظبط الملح وتقلبيه ونطفى النار لازم يكون البصل والفلفل مقرمش مش مستوى كامل وتقدم الفاهيتا مع مكرونه وبطاطس محمرة او فى عيش تورتيلا بالثوميه وبالهنا
مدير مجلة فلفل شطه الشيف بوسى السيد



EmoticonEmoticon