كتب بوسى السيد
سمك سنجاري
مقدم من الشيف اسماء عزازي
مدة التجهيز ٢٠
مدة الطهي ٢٠
المقادير
كيلو سمك
جزرة مبشورة
١طماطم مبشورة
ثوم
فلفل احمر
كمون
بهارات سمك
ليمونة
ملح
كسبرة ناشفة
خضرا
ملعقة هريسة شطة
الطريقة
ينظف السمك جيدا وينقع في ملح و ليمون ثم تفتح السمكة من الظهر
في الكبة نضع الثوم وفلفل الاحمر ملح والكمون وبهارات السمك والكسبرة الناشفة وتبل السمك بهم ويترك ١٠دقاىق
ثم الجزرة وطماطم الكسبرة الخضرة اضفهم علي السمكة
تدخل الفرن وتقدم مع ارز ابيض
مدير مجلة فلفل شطه الشيف بوسى السيد
سمك سنجاري
مقدم من الشيف اسماء عزازي
مدة التجهيز ٢٠
مدة الطهي ٢٠
المقادير
كيلو سمك
جزرة مبشورة
١طماطم مبشورة
ثوم
فلفل احمر
كمون
بهارات سمك
ليمونة
ملح
كسبرة ناشفة
خضرا
ملعقة هريسة شطة
الطريقة
ينظف السمك جيدا وينقع في ملح و ليمون ثم تفتح السمكة من الظهر
في الكبة نضع الثوم وفلفل الاحمر ملح والكمون وبهارات السمك والكسبرة الناشفة وتبل السمك بهم ويترك ١٠دقاىق
ثم الجزرة وطماطم الكسبرة الخضرة اضفهم علي السمكة
تدخل الفرن وتقدم مع ارز ابيض
مدير مجلة فلفل شطه الشيف بوسى السيد
EmoticonEmoticon