الاثنين، 6 فبراير 2017

سمك السنجارى بتتبيله مميزه مقدم من الشيف اسماء عزازى

كتب بوسى السيد
سمك سنجاري 
مقدم من الشيف اسماء عزازي
مدة التجهيز ٢٠
مدة الطهي ٢٠
المقادير
كيلو سمك 

جزرة مبشورة 
١طماطم مبشورة
 ثوم 
فلفل احمر
 كمون
 بهارات سمك
 ليمونة 
ملح 
كسبرة ناشفة 
خضرا
ملعقة هريسة شطة 
الطريقة 
ينظف السمك جيدا وينقع في ملح و ليمون ثم تفتح السمكة من الظهر 

في الكبة نضع الثوم وفلفل الاحمر ملح والكمون وبهارات السمك والكسبرة الناشفة وتبل السمك بهم ويترك ١٠دقاىق 
ثم الجزرة وطماطم الكسبرة الخضرة اضفهم علي السمكة 
تدخل الفرن وتقدم مع ارز ابيض
مدير مجلة فلفل شطه الشيف بوسى السيد


EmoticonEmoticon