الأحد، 12 فبراير 2017

لحم موزه بتلو مشوى فى الفرن مقدم من الشيف دينا عادل

كتب بوسى السيد
لحم موزة بتلو مشوية في الفرن 
مقدمة من الشيف دينا عادل 
مدة التحضير / 10 دقائق
مدة الطهي / ساعتين
المقادير 
نصف كيلو لحم موزة مقطع 
بصلة كبيرة مقطعة شرائح
ملعقة كبيرة سمنة
ملعقة كبيرة صلصة 
كوب و نصف مياه 
مقادير التتبيلة
1 طماطم مفرومة 
1 بصلة مفرومة
ملح 
فلفل أسود 
حبهان 
٣ فصوص ثوم مفروم
الطريقة 
نتبل اللحم بمكونات التتبيلة و نضعها في الثلاجة لمدة نصف ساعة 
نضع البصل الشرائح في الصينة 
نضع عليه اللحم و المياة و السمنة و الصلصة 
نغطي الصينية كويس و ندخلها الفرن على درجة حرارة 180° لمدة ساعتين إلا ربع 
 نرفع الغطا و نسيبها ربع ساعة في الفرن حتى تتحمر جيدا

مدير مجلة فلفل شطه الشيف بوسى السيد


EmoticonEmoticon