كتب بوسى السيد
لحم موزة بتلو مشوية في الفرن
مقدمة من الشيف دينا عادل
مدة التحضير / 10 دقائق
مدة الطهي / ساعتين
المقادير
نصف كيلو لحم موزة مقطع
بصلة كبيرة مقطعة شرائح
ملعقة كبيرة سمنة
ملعقة كبيرة صلصة
كوب و نصف مياه
مقادير التتبيلة
1 طماطم مفرومة
1 بصلة مفرومة
ملح
فلفل أسود
حبهان
٣ فصوص ثوم مفروم
الطريقة
نتبل اللحم بمكونات التتبيلة و نضعها في الثلاجة لمدة نصف ساعة
نضع البصل الشرائح في الصينة
نضع عليه اللحم و المياة و السمنة و الصلصة
نغطي الصينية كويس و ندخلها الفرن على درجة حرارة 180° لمدة ساعتين إلا ربع
نرفع الغطا و نسيبها ربع ساعة في الفرن حتى تتحمر جيدا
مدير مجلة فلفل شطه الشيف بوسى السيد
لحم موزة بتلو مشوية في الفرن
مقدمة من الشيف دينا عادل
مدة التحضير / 10 دقائق
مدة الطهي / ساعتين
المقادير
نصف كيلو لحم موزة مقطع
بصلة كبيرة مقطعة شرائح
ملعقة كبيرة سمنة
ملعقة كبيرة صلصة
كوب و نصف مياه
مقادير التتبيلة
1 طماطم مفرومة
1 بصلة مفرومة
ملح
فلفل أسود
حبهان
٣ فصوص ثوم مفروم
الطريقة
نتبل اللحم بمكونات التتبيلة و نضعها في الثلاجة لمدة نصف ساعة
نضع البصل الشرائح في الصينة
نضع عليه اللحم و المياة و السمنة و الصلصة
نغطي الصينية كويس و ندخلها الفرن على درجة حرارة 180° لمدة ساعتين إلا ربع
نرفع الغطا و نسيبها ربع ساعة في الفرن حتى تتحمر جيدا
مدير مجلة فلفل شطه الشيف بوسى السيد
EmoticonEmoticon