السبت، 9 سبتمبر 2017

كفتة الحاتى مقدمه من الشيف رانيا الفار

اسم الصنف كفته
مقدم من رانيا الفار
مده التحضير نصف ساعه
مده الطهى ربع ساعه
المقادير
نصف كيلو لحمه
بصله مفرومه
بقدونس
بهارات
ملح وفلفل
الطريقه
نقوم بفرم اللحمه باالكبه ناعما
ونقوم بفرم البصله ونصفيها حتى نزيل ماء البصل عن الكفته  ونفرم البقدونس ونضيف  مبشور البصل على اللحمه ونضيف البهارات وتصبح عجين الكفته جاهزا
نقوم بتصبيع صوابع الكفته ورصها على الجريل على سمن ساخن ونقلبها حتى نتاكد من نضجها وتقدم مع ارز باالكركم
مديرة مجلة فلفل شطه الشيف بوسى السيد


EmoticonEmoticon