اسم الصنف كفته
مقدم من رانيا الفار
مده التحضير نصف ساعه
مده الطهى ربع ساعه
المقادير
نصف كيلو لحمه
بصله مفرومه
بقدونس
بهارات
ملح وفلفل
الطريقه
نقوم بفرم اللحمه باالكبه ناعما
ونقوم بفرم البصله ونصفيها حتى نزيل ماء البصل عن الكفته ونفرم البقدونس ونضيف مبشور البصل على اللحمه ونضيف البهارات وتصبح عجين الكفته جاهزا
نقوم بتصبيع صوابع الكفته ورصها على الجريل على سمن ساخن ونقلبها حتى نتاكد من نضجها وتقدم مع ارز باالكركم
مديرة مجلة فلفل شطه الشيف بوسى السيد
مقدم من رانيا الفار
مده التحضير نصف ساعه
مده الطهى ربع ساعه
المقادير
نصف كيلو لحمه
بصله مفرومه
بقدونس
بهارات
ملح وفلفل
الطريقه
نقوم بفرم اللحمه باالكبه ناعما
ونقوم بفرم البصله ونصفيها حتى نزيل ماء البصل عن الكفته ونفرم البقدونس ونضيف مبشور البصل على اللحمه ونضيف البهارات وتصبح عجين الكفته جاهزا
نقوم بتصبيع صوابع الكفته ورصها على الجريل على سمن ساخن ونقلبها حتى نتاكد من نضجها وتقدم مع ارز باالكركم
مديرة مجلة فلفل شطه الشيف بوسى السيد
EmoticonEmoticon