طاجن المكرونه بلحمه
مقدمه من الشيف ساميه سعد
المكونات
نصف كيلو لحمه مفرومه
كيس مكرونه
عصير الطماطم
ملح وفلفل اسمر وبهارات بودر توم وبصل كزبره ناشفه
فلفل اخضر
الطريقه
في اناء يوضع ملعقه كبيره زيت ونحمر بصله مفرومه وفلفل اخضر مفروم ويضاف للحمه وملح فلفل اسمر وبهاات بودر توم وبصل وكزبره ناشفه ونقلب حتي النضج
في اناء اخر يوضع ملعقه كبيره زيت وبصله مفرومه تحمر وحطي عصير الطماطم وملح فلفل اسمر وبهاات تسبك خفيف نطفي النار ويضاف المكرونه مع الكيس علي طول ونقلب كويس
ندهن الطاجن زيت ويوضع في القاع بصل او طماطم حلقات ويضاف الحمه العصاج واضغطي عليه بمعلقه ويضاف المكرونه وتكون التسبكه مغطيه المكرونه ونغطي الطاجن بورق الفويل الالمنيوم وتدخل الفرن ساخن ١٨٠درجه لمده ٤٥دقيقه
بعد النضج تبرد قليلا ونقلب الطاجن
والف هنا
مديره مجله فلفل شطه شيف بوسي السيد
مقدمه من الشيف ساميه سعد
المكونات
نصف كيلو لحمه مفرومه
كيس مكرونه
عصير الطماطم
ملح وفلفل اسمر وبهارات بودر توم وبصل كزبره ناشفه
فلفل اخضر
الطريقه
في اناء يوضع ملعقه كبيره زيت ونحمر بصله مفرومه وفلفل اخضر مفروم ويضاف للحمه وملح فلفل اسمر وبهاات بودر توم وبصل وكزبره ناشفه ونقلب حتي النضج
في اناء اخر يوضع ملعقه كبيره زيت وبصله مفرومه تحمر وحطي عصير الطماطم وملح فلفل اسمر وبهاات تسبك خفيف نطفي النار ويضاف المكرونه مع الكيس علي طول ونقلب كويس
ندهن الطاجن زيت ويوضع في القاع بصل او طماطم حلقات ويضاف الحمه العصاج واضغطي عليه بمعلقه ويضاف المكرونه وتكون التسبكه مغطيه المكرونه ونغطي الطاجن بورق الفويل الالمنيوم وتدخل الفرن ساخن ١٨٠درجه لمده ٤٥دقيقه
بعد النضج تبرد قليلا ونقلب الطاجن
والف هنا
مديره مجله فلفل شطه شيف بوسي السيد
EmoticonEmoticon