عاشوراء
مقدم من : هند ابو السعود
مده التحضير : ١٠ دقايق
مده الطهي : ٢٠ دقيقه
المقادير
كوب قمح مغسول ومنقوع ف الماء
٤ اكواب حليب
معلقه فانليا
معلقه نشا
لتر ونصف ماء لسلق القمح
ربع كوب حليب بارد
معلقه قرفه
معلقه قشطه كبيره
٧ معالق سكر
مكسرات للتزيين
الطريقه
نسلق القمح ونصفيه جيدا من الماء ونتركه جانبا
نحضر الحليب ع النار مضاف اليه السكر والفانليا والقرفه والقشطه وعليهم معلقه النشا المذابه ف ربع كوب حليب مع التقليب حتي الخليط يتجانس ثم نضيف القمح حتي يتم الغليان مره او مرتين
نجهز طبق التقديم ونسكب الخليط ونزينه بالمكسرات
بالف هنا وصحه
كل سنه وانتم بالف خير وسعاده
مديره مجله فلفل شطه الشيف بوسي السيد
مقدم من : هند ابو السعود
مده التحضير : ١٠ دقايق
مده الطهي : ٢٠ دقيقه
المقادير
كوب قمح مغسول ومنقوع ف الماء
٤ اكواب حليب
معلقه فانليا
معلقه نشا
لتر ونصف ماء لسلق القمح
ربع كوب حليب بارد
معلقه قرفه
معلقه قشطه كبيره
٧ معالق سكر
مكسرات للتزيين
الطريقه
نسلق القمح ونصفيه جيدا من الماء ونتركه جانبا
نحضر الحليب ع النار مضاف اليه السكر والفانليا والقرفه والقشطه وعليهم معلقه النشا المذابه ف ربع كوب حليب مع التقليب حتي الخليط يتجانس ثم نضيف القمح حتي يتم الغليان مره او مرتين
نجهز طبق التقديم ونسكب الخليط ونزينه بالمكسرات
بالف هنا وصحه
كل سنه وانتم بالف خير وسعاده
مديره مجله فلفل شطه الشيف بوسي السيد
EmoticonEmoticon