حواوشي بلدي
مقدم من هند ابو السعود
مده التحضير ١٠ دقايق
مده الطهي ١٥ دقيقه
المقادير
نصف كيلو لحم مفروم بقري
ربع كيلو دهن
عدد ٣ بصله كبيره
عدد ١ فلفل رومي احمر
بهارات لحم او بهارات حواوشي
ملعقه فلفل اسود
ملعقه شطه
ملعقه ملح
عدد ٤ خبز بلدي
ملعقتين زيت ذره
ملعقه زيده مذابه
ربع كوب ماء
الطريقه
يخلط البصل المفروم مع الملح والبهارات والفلفل الاسود
يضاف عليهم الفلفل الرومي بعد فرمه ويضاف اللحم المفروم والدهن وملعقه الشطه
نخلطهم جيدا ثم تضاف ملعقه زبده مذابه
نجهز الخبز نقسمه نصفين ونحشيه باللحم وندهن وجهه بالزبده والزيت
بعد خلطهم مع بعض ثم ندهن الخبز بالماء بواسطه الفرشاه بعد دهنه بالزيت والزبده
يدخل فرن درجه حرارته ١٨٠ لمده ١٢ دقيقه
ثم نشغل الشوايه فقط لمده ٣ دقائق
ونخرجه نرصه فى طبق التقديم ونزينه بالكاتشب والخيار والزيتون المخلل
بالف صحه وهنا
مديره مجله فلفل شطه الشيف بوسي السيد
مقدم من هند ابو السعود
مده التحضير ١٠ دقايق
مده الطهي ١٥ دقيقه
المقادير
نصف كيلو لحم مفروم بقري
ربع كيلو دهن
عدد ٣ بصله كبيره
عدد ١ فلفل رومي احمر
بهارات لحم او بهارات حواوشي
ملعقه فلفل اسود
ملعقه شطه
ملعقه ملح
عدد ٤ خبز بلدي
ملعقتين زيت ذره
ملعقه زيده مذابه
ربع كوب ماء
الطريقه
يخلط البصل المفروم مع الملح والبهارات والفلفل الاسود
يضاف عليهم الفلفل الرومي بعد فرمه ويضاف اللحم المفروم والدهن وملعقه الشطه
نخلطهم جيدا ثم تضاف ملعقه زبده مذابه
نجهز الخبز نقسمه نصفين ونحشيه باللحم وندهن وجهه بالزبده والزيت
بعد خلطهم مع بعض ثم ندهن الخبز بالماء بواسطه الفرشاه بعد دهنه بالزيت والزبده
يدخل فرن درجه حرارته ١٨٠ لمده ١٢ دقيقه
ثم نشغل الشوايه فقط لمده ٣ دقائق
ونخرجه نرصه فى طبق التقديم ونزينه بالكاتشب والخيار والزيتون المخلل
بالف صحه وهنا
مديره مجله فلفل شطه الشيف بوسي السيد
EmoticonEmoticon