الفلافل من الاكلات المصريه الشعبيه الشهيره جدا
تعرف علي الوصفه معنــــا
مده التحضير : 6 ساعات
مده الطهــــي : 7 دقائق
المقاديــــر.....
نصف كيلو فول مدشوش
نصف كيلو بصل مفروم
5 فصوص ثوم مفروم
نصف كوب كرات مقطع
نصف كوب بقدونس مفروم
1 ملعقه ملح
1 ملعقه فلفل اسود
1 ملعقه كسبره ناشفه
1 ملعقه كربوناته (بيكربونات الصودا)
للوجـــه
سمسم
للقــلي
زيت عزيرالطريقـــه...
تعرف علي الوصفه معنــــا
مده التحضير : 6 ساعات
مده الطهــــي : 7 دقائق
المقاديــــر.....
نصف كيلو فول مدشوش
نصف كيلو بصل مفروم
5 فصوص ثوم مفروم
نصف كوب كرات مقطع
نصف كوب بقدونس مفروم
1 ملعقه ملح
1 ملعقه فلفل اسود
1 ملعقه كسبره ناشفه
1 ملعقه كربوناته (بيكربونات الصودا)
للوجـــه
سمسم
للقــلي
زيت عزيرالطريقـــه...
- ينقع الفول في الماء لمده لا تقل عن 6 ساعات
- يوضع الفول في الكبه مع باقي المقادير وتفرم جيدا
- يوضع الخليط في الثلاجه لمده عشر دقائق
- تشكل الفلافل ويوضع علي الوجه سمسم وتقلي في زيت ساخن علي حراره وسط
مدير مطبخ فلفل شطة: الشيف فاطمه مهني
EmoticonEmoticon