بسكويت الدبس والجوز والزبيب التركي طعم لا يقاوم
تعرف علي الوصفه معنـــا
مده التحضير : 15 دقيقه
مده الطهي : 15 دقيقه
المقاديـــر...
قالب زبد ه 200 جرام مدوب ومبرد
2 حبة بيض
ظرف فانيلا
1 كوب دبس عنب
1 كوب جوز (عين جمل) مجروش
1 كوب زبيب اسود مخلط ب 3 ملاعق دقيق
1 ظرف بيكنج بودر
دقيق حسب الحاجه
الطريقـــه...
تعرف علي الوصفه معنـــا
مده التحضير : 15 دقيقه
مده الطهي : 15 دقيقه
المقاديـــر...
قالب زبد ه 200 جرام مدوب ومبرد
2 حبة بيض
ظرف فانيلا
1 كوب دبس عنب
1 كوب جوز (عين جمل) مجروش
1 كوب زبيب اسود مخلط ب 3 ملاعق دقيق
1 ظرف بيكنج بودر
دقيق حسب الحاجه
الطريقـــه...
- يخفق الزبده والبيض والفانيلا بشكل جيد 10 دقائق
- يضاف إليه دبس العنب و جوز مفروم ناعم و الزبيب مخلوط ب 3 ملعقه دقيق
- يخلط جيدا ثم يضاف الدقيق و البيكنج بودر ونعجن بالايد حتى تماسك العجينة )العجينة لينة القوام وليست جافة )
- وباستعمال ملعقة البوظة نبدأ بتشكيل البسكويت وترص ب صينية الفرن مدهونة زيت
- وندخلها الفرن حرارة 0 18 والوقت
15 دقيقة وألف صحة و هنا
مدير مطبخ فلفل شطة : الشيف فاطمه مهني
EmoticonEmoticon