الجمعة، 26 أغسطس 2016

دجاج روستو بصوص الباربكيو مقدم من الشيف اماني دندش

الدجاج الروستو المشوي في الفرن من اشهي انواع الدجاج اليوم يقدم بتتبيله خاصه
تعرف علي الوصفه معنـــا

مده التحضير:
30دقيقه
مده الطهـــي ..60دقيقه
المقاديــــر..
1 دجاجه
1 حبه بصل
4فصوص توم
طماطم مبشوره
2ليمونه
2معلقه صويا صوص
معلقه عسل اسود
3ملاعق صوص الباربكيو
ملعقه صغيره كلا من (ملح -فلفل اسود _بهارات دجاج)
الطريقــــــه ...

  • تغسل الدجاجه جيدا وتقطع
  • نقوم بتحضير التتبيله تخلط جميع المقادير معا
  • نقوم بعمل فتحات صغيره جدا داخل الدجاجه بواسطه السكينه لكي تشرب التتبيله
  • تنقع الدجاجه في التتبيله ليله كامله
  • وتاني يوم احطها في صنيه مع التتبيله وقطعه زبده واغطيها بورق المنيوم  حتي تنضج
  • ثم اقوم بازاله الالمنيوم وتترك في الشوايه حتي يصبح لونها اشقر وتقدم.
    مدير مطبخ فلفل شطة: الشيف فاطمه مهني


EmoticonEmoticon