الماكرون من الحلويات الفرنسيه الرائعه جدا
تعرف علي الوصفه معنـــا
مده التحضير : 10 دقائق
مده الطهـــــي : 14 دقيقه
المقاديــــــــر...
200جرام ابيض بيض
350 جرام لوز بودر
350 جرام سكر بودر
200 جرام سكر خشن
لون طعام بودر او سائل
للحشـــــــو
جناش شيكولاته او كريمي حسب الرغبه
الطريقـــــه
تعرف علي الوصفه معنـــا
مده التحضير : 10 دقائق
مده الطهـــــي : 14 دقيقه
المقاديــــــــر...
200جرام ابيض بيض
350 جرام لوز بودر
350 جرام سكر بودر
200 جرام سكر خشن
لون طعام بودر او سائل
للحشـــــــو
جناش شيكولاته او كريمي حسب الرغبه
الطريقـــــه
- في الماكينه اضع بياض البيض والسكر الخشن وتخفق جيدا حتي يصبح مارينج
- يقلب اللوز والسكر البودر معا ثم يضاف الي الماريج علي 4 دفعات ويقلب جيدا حتي نحصل علي خليط ناعم جدا يوضع اللون ويقلب
- يعبئ في كيس حلواني وترص حبات الماكرون علي الصنيه السيليكون المخصصه للماكرون
- يترك الماكرون حتي يجف تماما
- ثم يخبز في فرن علي حراره 140 لمده 14 دقيقه فقط
- يخرج من الفرن ويترك حتي يبرد تماما دون ان نلمسه
- بعد ان يبرد تماما تحشي حبات الماكرون جناش وتوضع حبه فوق الاخري ويقدم.
مدير مطبخ فلفل شطة: الشيف فاطمه مهني
EmoticonEmoticon