الأربعاء، 31 أغسطس 2016

تشيكن كييف مقدمه من شيف هبه عادل


كتب بوسى السيد
اسم الوصفة: تشيكن كييف
مقدمة من الشيف: هبة عادل
مدة التحضير: 10 دقائق
مدة الطهى: 20 دقيقة
المقادير:
2 صدور دجاج كاملة او حسب الافراد ونضاعف كمية باقى المقادير
ملعقة كبيرة زبدة مثلجه 
ملعقة كبيرة بقدونس او كسبرة مفروم حسب الرغبة
2 فص ثوم مفروم
ملح 
فلفل اسود
زيت للقلى

الطريقة:
نخلط الملح والفلفل والبقدونس والثوم مع الزبدة جيداً ونلفها على شكل اصبع فى ورق الومنيوم وندخلها الفريزر تجمد ساعة
نفتح الدجاج بالسكينة من اعلي مثل الكوردون بلو ونتبلها بالملح والفلفل 
نخرج الزبدة من الفريزر ونقطعها ونضعها داخل الصدر ونقفله بخلة اسنان ثم نقلبها فى دقيق وبعدين بيض وبقسماط و نقليها فى الزيت وبالهنا
مدير مجله فلفل شطه شيف بوسي السيد


EmoticonEmoticon