شاكريه بلحم الرومي طعم مميز تأكل مع البرغل
تعرف علي الوصفه معنـــــا
مده التحضير: 15دقيقه
مده الطهـــــي: 25دقيقه
المقاديــــــر...
1كيلو من صدر الرومي
2كيلو لبن
1حبه بيض
3حبه بصل
3ملعقه نشاء
1كوب ماء
ملح
فلفل ابيض
مكعب مرقه دجاج
2ملعقه زيت
2ملعقه زبده
الطريقــــه.....
تعرف علي الوصفه معنـــــا
مده التحضير: 15دقيقه
مده الطهـــــي: 25دقيقه
المقاديــــــر...
1كيلو من صدر الرومي
2كيلو لبن
1حبه بيض
3حبه بصل
3ملعقه نشاء
1كوب ماء
ملح
فلفل ابيض
مكعب مرقه دجاج
2ملعقه زيت
2ملعقه زبده
الطريقــــه.....
- في قدر علي النار نسلق الرومى مع اضافه ورق لورا وحبهان ومستكه
- في قدر اخر نضع الزبده والزيت والبصل ويقلب حتي يصبح لون البصل اشقر فاتح (لا نريد ان يصبح لون البصل غامق)
- يضاف اليه قطع الرومى المسلوق وملح وفلفل ومكعب مرقه دجاج ويقلب عشر دقائق
- في اناء يوضع اللبن والنشا والبيضه والمياه ويخفق جيدا
- يصب خليط اللبن الي الرومى ويقلب حتي الغليان مع استمرار التقليب ثم نخفض درجه الحراره ويترك علي نار هاديه لمده 15 دقيقه
- يقدم مع برغل بشعيريه والف هنا.
مدير مطبخ فلفل شطة: الشيف فاطمه مهني
EmoticonEmoticon