السبت، 6 أغسطس 2016

قالب البسكويت البارد مقدم من الشيف عبير فطاير

قالب بسكويت بارد او الكيكه البارده رائع جدا ومميز
تعرف علي الوصفه معنا

مده التحضير : ليله كامله
مده الطهي: علي البارد
المقادير...

2باكيت بسكويت ساده كبير
نصف كوب حليب بارد
2ظرف كريم شانتيه بودر
2علبه قشطه
1علبه حليب مكثف محلي
6حبات جبنه كيري
ذره فانليا
الطريقه...

  • في اناء اضع الحليب والحليب المكثف والكريم شانتيه والقشطه والجبنه ويخفق جيدا حتي يصبح كريمي تقيل
  • بشيل نصف الكريمه علي جنب
  • في قالب مغلف بورق استرتش برص طبقه بسكويت بالقاع والجوانب
  • ثم طبقه كريمه ثم طبقه بسكويت وطبقه كريمه حتي يملاء القالب بحيث يكون اخر شي طبقه من البسكويت
  • يغلف بورق الاسترتش ويوضع في الفريزر ليله كامله
  • تاني يوم يخرج من الفريزر ويقلب في طبق التقديم ويغلف بالكريمه اللي شيلناها ثم يوضع في الفريزر مره اخري ثم يخرج من الفريزر وتزين بالنيوتيلا والكراميل والفراوله
    مدير مطبخ فلفل شطة: الشيف فاطمه مهني


EmoticonEmoticon