الارز المعمر من الاكلات المصريه الجميله
يقدم اليوم بطريقه مختلفه
تعرف علي الوصفه معنا
مده التحضير :12 دقيقه
مده الطهي :25 دقيقه
المقاديــــر
3كوب ارز بلدى
2كوب حليب
1ونصف كوب ماء
2ملعقه قشطة
1 حبه بصل متوسطة
ملح وفلفل اسود
2 ملعقه سمن
ربع كيلو كبد وقوانص مقطع مكعبات
الطريقـــــة
يقدم اليوم بطريقه مختلفه
تعرف علي الوصفه معنا
مده التحضير :12 دقيقه
مده الطهي :25 دقيقه
المقاديــــر
3كوب ارز بلدى
2كوب حليب
1ونصف كوب ماء
2ملعقه قشطة
1 حبه بصل متوسطة
ملح وفلفل اسود
2 ملعقه سمن
ربع كيلو كبد وقوانص مقطع مكعبات
الطريقـــــة
- نشوح البصل فى معلقة سمن ثم نضيف له الكبد والقوانص وملح وفلفل ونشوحهم كويس
- ونضيف ربع كوب ماء ونتركهم يتشربوا
- نقوم بغسل اﻻرز جيدا ووضعه فى البرام(طاجن فخار) ثم نضع عليه معلقة السمن وملح وفلفل ونفركهم جيدا
- ثم نضيف الكبد والقوانص والبصل ونقلبهم جيدا
- ثم نضيف الحليب والماء وعلى الوجه نضيف القشطة ونقوم بأدخاله فرن ساخن حتى ينضج ويتحمر الوجه وبالف هنا
EmoticonEmoticon