الأربعاء، 14 ديسمبر 2016

كيكه الجلاش مقدمه من الشيف امانى دندش


كيكه الجلاش
تقدمه الشيف أماني دندش
مده التحضير...15دقيقه
مده الطهي 30دقيقة 
المكونات...
نصف كيلو جلاش
نصف كوب زيت
نصف كوب زبدة مذابة
صلصة :
2 بيضات 
1 كوب حليب 
1 كوب زيت
1 كوب سكر
1 وحدة الفانيليا 
1 البيكينج باودر
شراب :
2 كوب سكر
2 كوب ونصف من الماء
شريحة رقيقة من الليمون
للتزين..جوز هند وزبيب
الطريقه....
نحضر صنيه مدهونه ونحضرورق الجلاش نكشكشها ونرصها في الصنيه لحين انتهاء من كميه الجلاش ونحضر الخليط عباره عن البيض واللبن والسكر والزيت والفانيلا والبكنج بودر ونضربه بمضرب سلك ثم تسقي بيه الصنيه ونضع جوز الهند والزبيب وتدخل الفرن ثم عندما تستوي وتأخذ اللون الدهبي نخرجها نسقيها شربات وتقدم
مدير مطبخ مجله فلفل شطه الشيف بوسي السيد


EmoticonEmoticon