كتب بوسى السيد
الكبدة الاسكندراني
مقدمه من الشيف::ناهد هشام
مقدمه من الشيف::ناهد هشام
مده التحضير/15دقيقه
مده الطهي /20دقيقه
مده الطهي /20دقيقه
المكونات
سمن
ثوم مفروم فلفل رومى اخضر
فلفل حار
نصف كيلو كبده ملح
فلفل
جوزة الطيب
طريقه التحضير
سمن
ثوم مفروم فلفل رومى اخضر
فلفل حار
نصف كيلو كبده ملح
فلفل
جوزة الطيب
طريقه التحضير
-فى اناء على النار يشوح الثوم فى سمن وعندما يدبل يضاف اليه فلفل حار وفلفل رومى
نضيف الكبدة ونتبلها ملح وفلفل وجوزة الطيب وتستوى بعد 5 دقائق ونرفعها من على النار
-فى طبق التقديم نغرف الكبدة
-وتقدم وبالف هنا وشفا
مدير مجلة فلفل شطه الشيف بوسى السيد
EmoticonEmoticon