الاثنين، 19 ديسمبر 2016

الكبده الاسكندرانى مقدمه من الشيف ناهد هشام

 كتب بوسى السيد
الكبدة الاسكندراني 
مقدمه من الشيف::ناهد هشام 
مده التحضير/15دقيقه
مده الطهي /20دقيقه 
المكونات
سمن 
ثوم مفروم فلفل رومى اخضر
فلفل حار 
نصف كيلو كبده ملح
فلفل
جوزة الطيب
طريقه التحضير 
-فى اناء على النار يشوح الثوم فى سمن وعندما يدبل يضاف اليه فلفل حار وفلفل رومى 
نضيف الكبدة ونتبلها ملح وفلفل وجوزة الطيب وتستوى بعد 5 دقائق ونرفعها من على النار
-فى طبق التقديم نغرف الكبدة
-وتقدم وبالف هنا وشفا
مدير مجلة فلفل شطه الشيف بوسى السيد


EmoticonEmoticon