شاتووه شيكولاته مع صوص الكيري
تقدمه الشيف أماني دندش
مده التحضير 15دقيقه
مده الطهي 35دقيقه
المكونات...
2كوب دقيق
3بيضه
كوب زيت
كوب لبن
كوب سكر
ربع كوب كاكاو خام
كيس بكنج بودر
فانيلا
2هوهوز
صوص الكيري ....
4قطع جبنه كيري مع فنجان سكر بودر وفانيلا
مع قليل من اللبن في الخلاط ونضربه جيدا حتي يتكون لدينا الصوص ونزين بيه
طريقه الكيك...
نضع في الخلاط كوب سكر وكوب اللبن والكاكاو والهوهوز والفانيلا ونضرب جيدا ثم ننزل بالزيت سرسوب حتي يتقل الخليط معانا
وناخد كوب من الخليط نضعه في التلاجه لكي نزين بيه الكيك
ثم نضع البيض ونضرب جيدا وننزل بالخليط
علي الدقيق المضاف ليه بكنج بودر
ونقلب ونضع خليط الكيك في صنيه مدهونه
وندخلها فرن ساخن وننتظر حتي تنضج
عندما تخرج الكيك من الفرن ويبرد نزينه
بكوب الخليط المعد سابقا ننزل به علي الكيك
ثم نعمل خطوط عليه بصوص الكيري
وبخله أسنان ندمج الصوص ونزينه وتقدم
مدير مطبخ مجله فلفل شطه الشيف بوسي السيد
تقدمه الشيف أماني دندش
مده التحضير 15دقيقه
مده الطهي 35دقيقه
المكونات...
2كوب دقيق
3بيضه
كوب زيت
كوب لبن
كوب سكر
ربع كوب كاكاو خام
كيس بكنج بودر
فانيلا
2هوهوز
صوص الكيري ....
4قطع جبنه كيري مع فنجان سكر بودر وفانيلا
مع قليل من اللبن في الخلاط ونضربه جيدا حتي يتكون لدينا الصوص ونزين بيه
طريقه الكيك...
نضع في الخلاط كوب سكر وكوب اللبن والكاكاو والهوهوز والفانيلا ونضرب جيدا ثم ننزل بالزيت سرسوب حتي يتقل الخليط معانا
وناخد كوب من الخليط نضعه في التلاجه لكي نزين بيه الكيك
ثم نضع البيض ونضرب جيدا وننزل بالخليط
علي الدقيق المضاف ليه بكنج بودر
ونقلب ونضع خليط الكيك في صنيه مدهونه
وندخلها فرن ساخن وننتظر حتي تنضج
عندما تخرج الكيك من الفرن ويبرد نزينه
بكوب الخليط المعد سابقا ننزل به علي الكيك
ثم نعمل خطوط عليه بصوص الكيري
وبخله أسنان ندمج الصوص ونزينه وتقدم
مدير مطبخ مجله فلفل شطه الشيف بوسي السيد
EmoticonEmoticon