الجمعة، 9 ديسمبر 2016

كبسة الدجاج مقدمه من الشيف مروه سعيد

كبسة دجاج 
مقدمه من الشيف مروه سعيد 
مده التحضير : ربع ساعه 
مده الطهي : نصف ساعه 
المكونات :
دجاج مقطع.، 
ارز بسمتي
 ملح،
فلفل
 قرفه بودر وخشب
 جزر مبشور
 بصله مبشوره
 بابريكا
 كاري
 كركم
 بصل
توم بودر
 جنزبيل
 ورق لوري 
 حبهان 
الطريقه : 
بتبل الدجاج بكل التوابل وخل وليمون لمده ساعتين

 ثم نضع في اناء ذبده وزيت وننزل بالدجاج المتبل تتشوح تاخد لون ثم ربع كوب مايه تستوي نصف سوا وحله أخرى بها زبده وزيت والبصل والجزر وورق اللوري والحبهان والقرفه ونفس التوابل والأرز المغسول ومتصفي ومعاهم الفراخ وغطي ووطي النارللنضج
مدير مجلة فلفل شطه الشيف بوسى السيد


EmoticonEmoticon