كتب بوسى السيد
كيك شوكولاته بودينج فانيلا والفارمسيل
تقدمه الشيف أماني دندش
مده التحضير 35دقيقه
مده الطهي 45دقيقه
المكونات...
2كوب دقيق
4بيضه
كوب زيت
باكو بكنج بودر
فانيلا
كوب سكر
كوب لبن
ملعقتين كبار كاكاو خام
جوزهند
فارمسيل
بودينج فانيلا..
المكونات..
4كوب حليب
4ملاعق نشأ
ملعقتين كريم شانتيه بودر فانيلا.
6ملاعق سكر
الطريقه ..
نضع اللبن مع السكر والنشا والفانيلا في وعاء ونقلب جيدا وعند الغليان ننزل بكريم شانتيه المدوب بملعقتين حليب وننتظر حتي يغلي البودنج ونتركه يبرد قليلا
طريقه الكيك....
نضع في الخلاط اللبن والسكر والزيت والبيض والفانيلا ونضربهم جيدا ثم ننزل بيهم علي الدقيق المضاف ليه البكنج بودر والكاكاو ونقلب جيدا حتي تتمزج كل المكونات ويتكون
لينا خليط الكيك وننزل بيهم في صنيه مدهونه ومبطنه بقليل من الكاكاو ثم ندخل بالصنيه الفرن المسبق تسخينه وننتظر حتي تنضج
وتبرد ثم نعمل دوائر فيها ونخرج قطع الكيك
وننزل بالبودينج في الأماكن المفرغة كلها ونفرم الكيك المتبقي في الكبه ونغطي بيه كل الكيك وندخلها التلاجه لمده ساعه ونزينها بجوز الهند والفارمسيل وتقدم
مدير مطبخ مجله فلفل شطه الشيف بوسي السيد
كيك شوكولاته بودينج فانيلا والفارمسيل
تقدمه الشيف أماني دندش
مده التحضير 35دقيقه
مده الطهي 45دقيقه
المكونات...
2كوب دقيق
4بيضه
كوب زيت
باكو بكنج بودر
فانيلا
كوب سكر
كوب لبن
ملعقتين كبار كاكاو خام
جوزهند
فارمسيل
بودينج فانيلا..
المكونات..
4كوب حليب
4ملاعق نشأ
ملعقتين كريم شانتيه بودر فانيلا.
6ملاعق سكر
الطريقه ..
نضع اللبن مع السكر والنشا والفانيلا في وعاء ونقلب جيدا وعند الغليان ننزل بكريم شانتيه المدوب بملعقتين حليب وننتظر حتي يغلي البودنج ونتركه يبرد قليلا
طريقه الكيك....
نضع في الخلاط اللبن والسكر والزيت والبيض والفانيلا ونضربهم جيدا ثم ننزل بيهم علي الدقيق المضاف ليه البكنج بودر والكاكاو ونقلب جيدا حتي تتمزج كل المكونات ويتكون
لينا خليط الكيك وننزل بيهم في صنيه مدهونه ومبطنه بقليل من الكاكاو ثم ندخل بالصنيه الفرن المسبق تسخينه وننتظر حتي تنضج
وتبرد ثم نعمل دوائر فيها ونخرج قطع الكيك
وننزل بالبودينج في الأماكن المفرغة كلها ونفرم الكيك المتبقي في الكبه ونغطي بيه كل الكيك وندخلها التلاجه لمده ساعه ونزينها بجوز الهند والفارمسيل وتقدم
مدير مطبخ مجله فلفل شطه الشيف بوسي السيد
EmoticonEmoticon