كتب بوسى السيد
أرز بالخلطة
مقدمة من الشيف حبيبه نبيل
ارز بالخلطه بطريقه سهله وبسيطه وطعم لذيذ جدآ
مده التحضير ..15 دقيقة
مدة الطهى ..20 دقيقة
المكونات
أرز بسمتى مغسول ومنقوع نصف ساعه
بصله مفرومة
فلفل إخضر مفروم
قرفة
فلفل اسود
ملح
ورق لورا
حبهان
.كبد دجاج مقطعه قطع متوسطه
ملعقه زيت
الطريقة
نضع البصلة والفلفل الأخضر في ملعقه الزيت ويضاف الحبهان واللورا والقرفة
يضاف قطع الكبد المقطعه ثم نضع الملح والفلفل وتقلب جيدآ
من الممكن تزويدها بقليل من الماء وتترك لتنضج
نقوع بنشل بعض قطع الكبده لتجميل الوجه وتترك جانبآ
نضع الأرز المغسول علي الجزء المتبقي في القدر ثم الماء الساخن حتي يتشرب ويترك لينضج ويقدم
نضع الأرز في قالب ثم يقلب علي طبق التقديم ثم تزين قطع الكبده المتروكه جانبآ وتقدم
مدير مجله فلفل شطه شيف بوسي السيد
أرز بالخلطة
مقدمة من الشيف حبيبه نبيل
ارز بالخلطه بطريقه سهله وبسيطه وطعم لذيذ جدآ
مده التحضير ..15 دقيقة
مدة الطهى ..20 دقيقة
المكونات
أرز بسمتى مغسول ومنقوع نصف ساعه
بصله مفرومة
فلفل إخضر مفروم
قرفة
فلفل اسود
ملح
ورق لورا
حبهان
.كبد دجاج مقطعه قطع متوسطه
ملعقه زيت
الطريقة
نضع البصلة والفلفل الأخضر في ملعقه الزيت ويضاف الحبهان واللورا والقرفة
يضاف قطع الكبد المقطعه ثم نضع الملح والفلفل وتقلب جيدآ
من الممكن تزويدها بقليل من الماء وتترك لتنضج
نقوع بنشل بعض قطع الكبده لتجميل الوجه وتترك جانبآ
نضع الأرز المغسول علي الجزء المتبقي في القدر ثم الماء الساخن حتي يتشرب ويترك لينضج ويقدم
نضع الأرز في قالب ثم يقلب علي طبق التقديم ثم تزين قطع الكبده المتروكه جانبآ وتقدم
مدير مجله فلفل شطه شيف بوسي السيد
EmoticonEmoticon