تشييز كيك
مقدم من رشا عبد السلام
مده التحضير 15دقيقه
مده الطهي 15دقيقه
المكونات....
كيك سابق التسويه بالشوكلاته اوساده
2ملعقه قشطه عليها رشه فانليا
7قطع جبنه كريمي اوكيري
نصف كوب كريم شانتي خام
ملعقه جيلاتين بودر
نصف كوب سكر بودره
كوب حليب بارد
2ظرف جيلي بالفراوله اوالكرز
طريقه التحضير.....
يتم تفتيت الكيك مع اضافه القشطه وتقلب جيدا
ثم توضع في الصينيه اول طبقه بالضغط عليها
تاني طبقه يتم وضع الجبن الكيري والكريم شانتي ونصف كوب سكر وملعقه جيلاتين مذابه في ملعقتين مياه دافئه تقلب
تصب مع المكونات وتضرب بالمضرب لمده 3دقائق حتي تمام التجانس
يصب الخليط الكريمي لطبقه الكيك وتوضع في الفريز لمده ساعه
الطبقه الثالثه :: يفرغ كيسين جيلي بالفراوله اوالكرز
في كوبين مياه ساخنه مع التقليب يهدي ويبرد يتم وضعه علي طبقه الكريمه اخره طبقه ويتم وضعها بالفريز مره اخره والتزين اختياري بالفاكهه او صوص الشكولاته
مدير مجلة فلفل شطه الشيف بوسى السيد
مقدم من رشا عبد السلام
مده التحضير 15دقيقه
مده الطهي 15دقيقه
المكونات....
كيك سابق التسويه بالشوكلاته اوساده
2ملعقه قشطه عليها رشه فانليا
7قطع جبنه كريمي اوكيري
نصف كوب كريم شانتي خام
ملعقه جيلاتين بودر
نصف كوب سكر بودره
كوب حليب بارد
2ظرف جيلي بالفراوله اوالكرز
طريقه التحضير.....
يتم تفتيت الكيك مع اضافه القشطه وتقلب جيدا
ثم توضع في الصينيه اول طبقه بالضغط عليها
تاني طبقه يتم وضع الجبن الكيري والكريم شانتي ونصف كوب سكر وملعقه جيلاتين مذابه في ملعقتين مياه دافئه تقلب
تصب مع المكونات وتضرب بالمضرب لمده 3دقائق حتي تمام التجانس
يصب الخليط الكريمي لطبقه الكيك وتوضع في الفريز لمده ساعه
الطبقه الثالثه :: يفرغ كيسين جيلي بالفراوله اوالكرز
في كوبين مياه ساخنه مع التقليب يهدي ويبرد يتم وضعه علي طبقه الكريمه اخره طبقه ويتم وضعها بالفريز مره اخره والتزين اختياري بالفاكهه او صوص الشكولاته
مدير مجلة فلفل شطه الشيف بوسى السيد
EmoticonEmoticon