كتب بوسى السيد
فيليه الدجاج المشوى
مقدمة من الشيف ناهد هشام
مدة التحضير 20 دقيقة
مدة الطهى 25 دقيقة
المكونات
صدور دجاج
والتتبيله عبارة
زبادى
عصير بصل مبشور
فلفل اسمر
ملعقه صغيره ثوم بودره
قرفه
جوزة الطيب
زعتر
بابريكا
-زيت
نصف ملعقة ص سكر
ملعقه كبيره كاتشب
2ملعقه كبيره عصير ليمون
ملعقة خل
الطريقه
يتم خلط جميع المكونات وتتبل بها البانيه وتدخل التلاجه لمدة 8ساعات ليله فى التلاجه تشرب الخلطه
وبعدين تانى يوم نطلعها ونعمل ايه نجيب طاسة ونحط ملعقة صغيرة زبدة
تشوح البانيه فى الطاسه من الجانين مع تغطيتها واذا جفت منك قبل ما تكون استوت ممكن تزودى ملعقتين من التتبيله حتى تستوى جيدا
بعد النضج نشعل فحمة ونطفيها فى البانية ليأخد ريحه الشواء وتوضع فى طبق التقديم وتزين بالبقدونس
مدير مجلة فلفل شطه الشيف بوسى السيد
فيليه الدجاج المشوى
مقدمة من الشيف ناهد هشام
مدة التحضير 20 دقيقة
مدة الطهى 25 دقيقة
المكونات
صدور دجاج
والتتبيله عبارة
زبادى
عصير بصل مبشور
فلفل اسمر
ملعقه صغيره ثوم بودره
قرفه
جوزة الطيب
زعتر
بابريكا
-زيت
نصف ملعقة ص سكر
ملعقه كبيره كاتشب
2ملعقه كبيره عصير ليمون
ملعقة خل
الطريقه
يتم خلط جميع المكونات وتتبل بها البانيه وتدخل التلاجه لمدة 8ساعات ليله فى التلاجه تشرب الخلطه
وبعدين تانى يوم نطلعها ونعمل ايه نجيب طاسة ونحط ملعقة صغيرة زبدة
تشوح البانيه فى الطاسه من الجانين مع تغطيتها واذا جفت منك قبل ما تكون استوت ممكن تزودى ملعقتين من التتبيله حتى تستوى جيدا
بعد النضج نشعل فحمة ونطفيها فى البانية ليأخد ريحه الشواء وتوضع فى طبق التقديم وتزين بالبقدونس
مدير مجلة فلفل شطه الشيف بوسى السيد
EmoticonEmoticon