طاجن المكرونه
مقدمه من سمسمه سعد
مده التحضر ١٥دقيقه
مده الطهى ٤٥دقيقه
المكونات
نصف كيلو لحمه مفرومه ٢بصله مفرومه ملح وفلفل اسمر وبهاات بودر توم وبصل وكزبره ناشفه ٢حبه فلفل اخضر ٢كوب عصير الطماطم كيس مكرونه ٤٠٠جرام الطريقه في اناء يوضع ملعقه كبيره زيت ويوضع بصله مفرومه وتحمر ويوضع فلفل اخضر ويقلب ويوضع الحمه المفرومه وملح فلفل اسمر وبهاات بودر توم وبصل وكزبره ناشفه ويقلب جيدا حطي النضج في اناء اخر يوضع بصله مفرومه مع ملعقه كبيره زيت وتحمر ويوضع عصير الطماطم وملح فلفل اسمر وبهاات ويغطي تسبك نطفي النار ويوضع كيس مكرونه بدون سلق ويقلب جيدا يوضع في الطاجن حلقات البصل ويوضع عليه الحمه المفرومه واضغطي عليه بمعلقه ويوضع عليه المكرونه مع الصلصه ويغطي بورق الفويل ويدخل الفرن ساخن حتي النضج والف هنا صحه
مدير مجلة فلفل شطه الشيف بوسى السيد
نصف كيلو لحمه مفرومه ٢بصله مفرومه ملح وفلفل اسمر وبهاات بودر توم وبصل وكزبره ناشفه ٢حبه فلفل اخضر ٢كوب عصير الطماطم كيس مكرونه ٤٠٠جرام الطريقه في اناء يوضع ملعقه كبيره زيت ويوضع بصله مفرومه وتحمر ويوضع فلفل اخضر ويقلب ويوضع الحمه المفرومه وملح فلفل اسمر وبهاات بودر توم وبصل وكزبره ناشفه ويقلب جيدا حطي النضج في اناء اخر يوضع بصله مفرومه مع ملعقه كبيره زيت وتحمر ويوضع عصير الطماطم وملح فلفل اسمر وبهاات ويغطي تسبك نطفي النار ويوضع كيس مكرونه بدون سلق ويقلب جيدا يوضع في الطاجن حلقات البصل ويوضع عليه الحمه المفرومه واضغطي عليه بمعلقه ويوضع عليه المكرونه مع الصلصه ويغطي بورق الفويل ويدخل الفرن ساخن حتي النضج والف هنا صحه
مدير مجلة فلفل شطه الشيف بوسى السيد
EmoticonEmoticon