السبت، 3 ديسمبر 2016

تعرفى على سر قرمشة البانيه وكيفية عمله بتتبيله مميزه مقدمه من الشيف ناهد هشام

كتب بوسى السيد
البانيه المقرمش
 مقدم من الشيف ناهد هشام 
مده التحضير 20دقيقه
 مده الطهي :30دقيقه
المكونات
 كيلو صدور دجاج مخليه
2 بصله
راس ثوم 
ملح 
فلفل  
ربع كوب صغير خل 
2 بيضة 
دقيق 
بقسماط 
ببض مخفوق وقت التحمير 
الطريقة 
تخلط كل المكونات فى  الخلاط جيدا

 يتبل بها  البانيه ثم توضع في الثلاجة ليله كامله
 عند التحمير تنشل الصدور من التتبيله 
 تغطى بالدقيق ثم البيض ثم البقسماط الى ان تنتهى كمية الدجاج
يحمر فى زيت غزير ساخن الى ان ينضج وياخذ لون ذهبى جميل
ويقدم
مدير مجلة فلفل شطه الشيف بوسى السيد


EmoticonEmoticon