الاثنين، 19 ديسمبر 2016

تعرفى على سر قرمشة دجاج كنتاكى والطريقه بالتفصيل مقدمه من ساره الناغى

كتب بوسى السيد
دجاج كنتاكى
مقدم من : سارة الناغى
مدة الطهى: نصف ساعه
مدة الحضير:نصف ساعه بردو
المكونات :
دجاجه كبيرة متقطعه 8 قطع او 10 قطع
بهارات بانوعها واشكالها زى مثلا
ملعقتين شطه رشه فلفل اسود وكمون وكسبرة وملعقه زنجبيل ونصف ملعقه قرفه و قرفه خشب
و5حبهان
ونصف ملعقه بهارات فراخ
وملعقه كركم او كارى عادى
ورق لورى
ملح
و1طماطم
و1جزر
و1بصل متقطعه
كورن فليكس سادة
دقيق
الطريقة
تنظف الدجاجه جيدا ويقطع الورك اتنين والصدر ثلاث قطع 
يزال الجلد نهائى
ثم تصفى جيداوتوضع عليها بصل متقطع قطع عليه ملح وفلفل كمون وكسبرة و كل انواع البهارات المذكوره وعليهم الجزرة والطماطمايه
يوضع كوبين ماء وتترك على النار نصف ساعه
ثم تخرج من الصوص وتصفى الدجاج
نحضر كوبين دقيق وفيهم ملعقتين بيكنج باودر وملح ويقلب الدجاج فى الدقيق كله

ثم توضع قطعه بقطعه فى الصوص طبعا الخطوة دى مكان البيض
ويوضع الدجاج فى الكورن فليكس ثم الزيت السخن جدا 

مدير مجلة فلفل شطه الشيف بوسى السيد

2 comments


EmoticonEmoticon