كتب بوسى السيد
مقرمشات بالجبن الكيري
مقدمة من الشيف ناهد هشام
مدة التحضير 10 دقيقة
مدة الطهى 20 دقيقة
المقادير
3كوب دقيق
نصف ملعقة ملح
ربع ملعقة بكنج بودر
كوب زبده
علبه جبن كيري او كريمي او مثلثات
2ملعقة كبيرة مياه
الطريقه
تعجن كل المقادير السابقه في العجان الي ان تحصلي علي عجينه ناعمه
تترك لترتاح ساعه
ثم تفرد بالنشابه علي رخامه مرشوشه دقيق وتقطع اصابع بسمك وطول واحد
ترص في صواني مدهونه اومفروشه ورق زبدة وتدهن ببيض مذاب فيه قليل من النسكافية
ترش المقرمشات بالكمون او السمسم او حبه البركه
تخبز في فرن سابق التسخين ودرجه الحرارة
180بعد خروجها من الفرن تترك تبرد تماما وتحفظ في علبه محكمه
مدير مجلة فلفل شطه الشيف بوسى السيد
مقرمشات بالجبن الكيري
مقدمة من الشيف ناهد هشام
مدة التحضير 10 دقيقة
مدة الطهى 20 دقيقة
المقادير
3كوب دقيق
نصف ملعقة ملح
ربع ملعقة بكنج بودر
كوب زبده
علبه جبن كيري او كريمي او مثلثات
2ملعقة كبيرة مياه
الطريقه
تعجن كل المقادير السابقه في العجان الي ان تحصلي علي عجينه ناعمه
تترك لترتاح ساعه
ثم تفرد بالنشابه علي رخامه مرشوشه دقيق وتقطع اصابع بسمك وطول واحد
ترص في صواني مدهونه اومفروشه ورق زبدة وتدهن ببيض مذاب فيه قليل من النسكافية
ترش المقرمشات بالكمون او السمسم او حبه البركه
تخبز في فرن سابق التسخين ودرجه الحرارة
180بعد خروجها من الفرن تترك تبرد تماما وتحفظ في علبه محكمه
مدير مجلة فلفل شطه الشيف بوسى السيد
EmoticonEmoticon