الثلاثاء، 29 نوفمبر 2016

خلطه مميزه للقرنبيط المقلى مقدمه من الشيف مروه سعيد

 كتب بوسى السيد
 القرنبيط المقلي 
مقدم من الشيف مروه سعيد 
مده التحضير نص ساعة 
مده الطهي ربع ساعه 
المكونات
 قرنبيط 
دقيق 
ثوم 
2 بيضه
ملح 
فلفل
كمون 
ملعقتين بقسماط 
بقدونس 
بصل 
ثوم بودر 
طمطمايه 
الطريقه 

ينظف القرنبيط جيدا بعد تقطيعه 
يسلق مع ملح وكمون وعندما يبرد يوضع في خليط من باقي المكونات بحيث تكون سميكه  
يقلي في زيت حامي غزير والف هنا
مدير مجلة فلفل شطه الشيف بوسى السيد





EmoticonEmoticon