الاثنين، 7 نوفمبر 2016

دجاج مشوى بطعم الفحم احلى واشهى من الجاهز مقدمه من الشيف حبيبه نبيل

 كتب بوسى السيد
اشهى دجاج مشوى بطعم الفحم 
مقدم من الشيف حبيبه نبيل
مده التحضير 15 دقيقة
مده التتبيل ليله كامل
مده الطهي 15 دقيقة
المكونات
دجاجه وسط 
مكونات التتبيله
طماطم مبشوره
بصله مبشوره
ملعقة صلصه حاره
ملعقة كاتشب حار
ملعقة خل
فلفل حار مبشور
زيت زيتون 
بابريكا
فلفل أسود
ملح
بصل جاف
ثوم جاف
كمون
قرفه
طريقة التحضير
تقص الدجاجه بالطول من جهه الظهر
تخلط مكونات التتبيله جيدا 
ثم تفرك الدجاجه جيدا بالتتبيله وتترك ليلة كامله لتتشرب النكهه
توضع داخل الفرن حتى تنضج 
نقوم باشعال قطعه من الفحم وبعدها نضع قطرات من الزيت أو السمن 
توضع فى قدر مع الدجاجه وتغطى جيدا لتاخد ريحه الفحم وتقدم 
مدير مطبخ مجله فلفل شطه شيف بوسى السيد



EmoticonEmoticon