كتب بوسى السيد
اشهى دجاج مشوى بطعم الفحم
مقدم من الشيف حبيبه نبيل
مده التحضير 15 دقيقة
مده التتبيل ليله كامل
مده الطهي 15 دقيقة
المكونات
دجاجه وسط
مكونات التتبيله
طماطم مبشوره
بصله مبشوره
ملعقة صلصه حاره
ملعقة كاتشب حار
ملعقة خل
فلفل حار مبشور
زيت زيتون
بابريكا
فلفل أسود
ملح
بصل جاف
ثوم جاف
كمون
قرفه
طريقة التحضير
تقص الدجاجه بالطول من جهه الظهر
تخلط مكونات التتبيله جيدا
ثم تفرك الدجاجه جيدا بالتتبيله وتترك ليلة كامله لتتشرب النكهه
توضع داخل الفرن حتى تنضج
نقوم باشعال قطعه من الفحم وبعدها نضع قطرات من الزيت أو السمن
توضع فى قدر مع الدجاجه وتغطى جيدا لتاخد ريحه الفحم وتقدم
مدير مطبخ مجله فلفل شطه شيف بوسى السيد
اشهى دجاج مشوى بطعم الفحم
مقدم من الشيف حبيبه نبيل
مده التحضير 15 دقيقة
مده التتبيل ليله كامل
مده الطهي 15 دقيقة
المكونات
دجاجه وسط
مكونات التتبيله
طماطم مبشوره
بصله مبشوره
ملعقة صلصه حاره
ملعقة كاتشب حار
ملعقة خل
فلفل حار مبشور
زيت زيتون
بابريكا
فلفل أسود
ملح
بصل جاف
ثوم جاف
كمون
قرفه
طريقة التحضير
تقص الدجاجه بالطول من جهه الظهر
تخلط مكونات التتبيله جيدا
ثم تفرك الدجاجه جيدا بالتتبيله وتترك ليلة كامله لتتشرب النكهه
توضع داخل الفرن حتى تنضج
نقوم باشعال قطعه من الفحم وبعدها نضع قطرات من الزيت أو السمن
توضع فى قدر مع الدجاجه وتغطى جيدا لتاخد ريحه الفحم وتقدم
مدير مطبخ مجله فلفل شطه شيف بوسى السيد
EmoticonEmoticon