كتب بوسى السيد
ارز بالحليب بدون نشا
مع جمال التقديم (بالفاكهه _جوز الهند_صوص الشيكولاته )
مقدمه من شيف أيه رجب
وقت الطهى : 40 دقيقه الي 60 دقيقه
المكونات:
لكل كيلو حليب
مج ارز (100 جرام )
2 ملعقة لبن بودر كبيره
سكر حسب الرغبه
مع جمال التقديم (بالفاكهه _جوز الهند_صوص الشيكولاته )
مقدمه من شيف أيه رجب
وقت الطهى : 40 دقيقه الي 60 دقيقه
المكونات:
لكل كيلو حليب
مج ارز (100 جرام )
2 ملعقة لبن بودر كبيره
سكر حسب الرغبه
للتزيين:
رمان (اي نوع فاكهه)
جوز هند وزبيب
شيكولاته مبشوره
رمان (اي نوع فاكهه)
جوز هند وزبيب
شيكولاته مبشوره
الطريقه:
يغسل الارز جيدا دون نقع لكي نحصل علي النشا من الارز
يغسل الارز جيدا دون نقع لكي نحصل علي النشا من الارز
يوضع الارز والحليب ويقلب جيدا علي النار وينضج الارز في الحليب مع التقليب المستمر حتي النضح
و حين نحصل علي القوام المطلوب نضع اللبن البودر والسكر ونقلب جيدا ويصب في الاطباق
للحصول علي ارز باللبن بالشيكولاته
نقوم بتسيح شيكولاته خام علي بخار مائي ونضع اليها كريمه لباني وتضاف الي الارز وتقلب جيدا
ويزيين
حسب الذوق والرغبه
نقوم بتسيح شيكولاته خام علي بخار مائي ونضع اليها كريمه لباني وتضاف الي الارز وتقلب جيدا
ويزيين
حسب الذوق والرغبه
مدير مجلة فلفل شطه شيف بوسى السيد
EmoticonEmoticon