البرازق
مقدمه من الشيف مروه جميل عبدالله
وقت التحضير 15 دقيقه
المقادير
نصف كيلو دقيق
كوب الاربع سمنه
كوب ماء مدوبيبن فى نصف كوب سكر ورشه فانيليا
وكوب سمسم
وكوب شربات
الطريقه
يضاف الدقيق ثم السمن ونقلبهم جيدا مع بعض
يضاف الماء والسكر والفانيليا
تعجن العجينه جيدا وتلم العجينه وتترك ترتاح ربع ساعه
تكور واضغط عليها ثم توضع فى السمسم والشربات
ترص فى صينيه وتوضع فى الفرن وعندما تحمر من الاسفل تشعل الشوايه للوجه
مدير مجلة فلفل شطه الشيف بوسى السيد
مقدمه من الشيف مروه جميل عبدالله
وقت التحضير 15 دقيقه
المقادير
نصف كيلو دقيق
كوب الاربع سمنه
كوب ماء مدوبيبن فى نصف كوب سكر ورشه فانيليا
وكوب سمسم
وكوب شربات
الطريقه
يضاف الدقيق ثم السمن ونقلبهم جيدا مع بعض
يضاف الماء والسكر والفانيليا
تعجن العجينه جيدا وتلم العجينه وتترك ترتاح ربع ساعه
تكور واضغط عليها ثم توضع فى السمسم والشربات
ترص فى صينيه وتوضع فى الفرن وعندما تحمر من الاسفل تشعل الشوايه للوجه
مدير مجلة فلفل شطه الشيف بوسى السيد
EmoticonEmoticon