الأربعاء، 12 يوليو 2017

البرازق مقدم من الشيف مروه جميل

البرازق
مقدمه من الشيف مروه جميل عبدالله
وقت التحضير 15 دقيقه
المقادير
نصف كيلو دقيق
كوب الاربع سمنه
كوب ماء مدوبيبن فى نصف كوب سكر ورشه فانيليا
وكوب سمسم
وكوب شربات
الطريقه
يضاف الدقيق ثم السمن ونقلبهم جيدا مع بعض
يضاف الماء والسكر والفانيليا
تعجن العجينه جيدا  وتلم العجينه وتترك ترتاح ربع ساعه
تكور واضغط عليها ثم توضع فى السمسم والشربات
ترص فى صينيه وتوضع فى الفرن وعندما تحمر من الاسفل تشعل الشوايه للوجه
مدير مجلة فلفل شطه الشيف بوسى السيد


EmoticonEmoticon