الأربعاء، 19 يوليو 2017

دجاجه مشويه بتتبيله خطيره مقدمه من الشيف امانى دندش

دجاج مشوى
تقدمه الشيف اماني دندش
مده التحضير ٣٠دقيقه وليله كامله في التلاجه
مده الطهي ٩٠دقيقه
المكونات
دجاجه
1 بصله مبشوره
1 طماطم مبشوره
ملعقه صغيره توم مفروم
ملعقه خل
ملعقه سكر صغيره
ملح
فلفل اسود
ثوم بودر
بصل بودر
زبده ذائبه
لطريقه
نقوم بغسل الدجاج جيدا بخل وليمون ودقيق ثم نضع كل المكونات على الدجاجه ونقوم بعمل فتحات فى كل قطعه وندخل التتبيله بداخلها ونتركها ليله كامله فيها ووقت الطهى نقوم بوضعها علي ملف الشوايه ونشعل النار وتلف الدجاجه علي جميع الاتجاهات ونهدي النار عليها  حتى تمام النضج وبعد خروجها نضع فحم فى ورق المونيوم ونضيف عليه معلقه زبده صغيره ونغطيها لمده خمس دقائق قبل التقديم ويقدم مع ارز
مدير مجله فلفل شطا الشيف بوسي السيد


EmoticonEmoticon