ورقة اللحم بالخضار من اشهى طرق تحضير اللحم وبسيطه جدا فى تحضيرها
تعرفى معنا على طريقتها.. ..
مقدمه من هاله طارق
مدة التحضير 30 دقيقه
مدة الطهى 25 ،قيقه
المقادير
شرائح بفتيك
بصل حلقات
فلفل اخضر حلقات
بطاطس حلقات
جزر حلقات
طماطم حلقات
ملح
فلفل اسود
بهارات لحم
2 فص ثوم مفروم
بصل بودر
الطريقه
نقوم بوضع زبده ع النار ونشوح شرائح البفتيك
نضيف ماء ويترك الى ان ينضج ثلاثه ارباع سوا نرفعه من على النار وفى نفس الوعاء نضيف زبده ونضع البطاطس والجزر ونشوحهم
ثم نضيف البصل والفلفل ونقلب ونضيف قليل من الماء ويترك الخضار الى ان ينضج ايضا ثلاثه ارباع النضج ونتبل بالملح والفلفل الاسود وبهار اللحم والبصل البودر وقبل ان نرفع الخليط نضيف الثوم المفروم ونقلبه مع باقى المكونات بعدها نحضر صنيه نبطنها بورق فويل وعليه ورق زبده نحضر شرايح اللحم وتتبل بالملح والفلفل الاسود وبهار اللحم وترص ثم عليها الخضار ونضيف الطماطم ونغلق عليها باحكام وتدخل الفرن لمده 25 دقيقه حتى تمام النضج وتقدم بالف هنا
مديرة مجلة فلفل شطه الشيف بوسي السيد
تعرفى معنا على طريقتها.. ..
مقدمه من هاله طارق
مدة التحضير 30 دقيقه
مدة الطهى 25 ،قيقه
المقادير
شرائح بفتيك
بصل حلقات
فلفل اخضر حلقات
بطاطس حلقات
جزر حلقات
طماطم حلقات
ملح
فلفل اسود
بهارات لحم
2 فص ثوم مفروم
بصل بودر
الطريقه
نقوم بوضع زبده ع النار ونشوح شرائح البفتيك
نضيف ماء ويترك الى ان ينضج ثلاثه ارباع سوا نرفعه من على النار وفى نفس الوعاء نضيف زبده ونضع البطاطس والجزر ونشوحهم
ثم نضيف البصل والفلفل ونقلب ونضيف قليل من الماء ويترك الخضار الى ان ينضج ايضا ثلاثه ارباع النضج ونتبل بالملح والفلفل الاسود وبهار اللحم والبصل البودر وقبل ان نرفع الخليط نضيف الثوم المفروم ونقلبه مع باقى المكونات بعدها نحضر صنيه نبطنها بورق فويل وعليه ورق زبده نحضر شرايح اللحم وتتبل بالملح والفلفل الاسود وبهار اللحم وترص ثم عليها الخضار ونضيف الطماطم ونغلق عليها باحكام وتدخل الفرن لمده 25 دقيقه حتى تمام النضج وتقدم بالف هنا
مديرة مجلة فلفل شطه الشيف بوسي السيد
EmoticonEmoticon