صاروخ السجق بالبيض والجبنه
مقدمه من الشيف مروه جميل عبدالله
وقت التحضير ساعه الاربع
المقادير
كوب ونصف دقيق
ملعقتين زبادى معلقه معلقه صغيرة سكر
2ملعقه زيت رشه ملح
ملعقه صغيرة وربع خميرة فوريه
ماء دافى للعجن حسب ما تحتاج العجينه
مقادير حشو السجق
سجق شرائح
بصله كبيرة شرائح
ثمرة طماطم مكعبات
فلفل رومى الالوان
ملعقه صلصه
ورشه ملح
وفلفل
وملعقه خل
الطريقه
1/يعجن الخليط لمده عشر دقايق ويدخل فرن دافى الى ان يتضاعف حجمها
2/يشوح السجق ونضع البصل والفلفل وباقى المكونات ونشوحهم مع بعض ثم نضيف نصف كوب ماء ويترك حتى تمام النضج والصوص تقيل ويترك ليبرد
3/نفرد العجينه ونضع الخليط السجق وعليه بيضه مخفوقه وخليط الجبنه ونقفلها على شكل رول وعلى الوجه جبنه وفلفل وطماطم مكعبات وتدخل الفرن 200لحد ما تتحمر من القعر والوجه وتقدم وبالف هنا
مدير مجله فلفل شطه شيف بوسى السيد
مقدمه من الشيف مروه جميل عبدالله
وقت التحضير ساعه الاربع
المقادير
كوب ونصف دقيق
ملعقتين زبادى معلقه معلقه صغيرة سكر
2ملعقه زيت رشه ملح
ملعقه صغيرة وربع خميرة فوريه
ماء دافى للعجن حسب ما تحتاج العجينه
مقادير حشو السجق
سجق شرائح
بصله كبيرة شرائح
ثمرة طماطم مكعبات
فلفل رومى الالوان
ملعقه صلصه
ورشه ملح
وفلفل
وملعقه خل
الطريقه
1/يعجن الخليط لمده عشر دقايق ويدخل فرن دافى الى ان يتضاعف حجمها
2/يشوح السجق ونضع البصل والفلفل وباقى المكونات ونشوحهم مع بعض ثم نضيف نصف كوب ماء ويترك حتى تمام النضج والصوص تقيل ويترك ليبرد
3/نفرد العجينه ونضع الخليط السجق وعليه بيضه مخفوقه وخليط الجبنه ونقفلها على شكل رول وعلى الوجه جبنه وفلفل وطماطم مكعبات وتدخل الفرن 200لحد ما تتحمر من القعر والوجه وتقدم وبالف هنا
مدير مجله فلفل شطه شيف بوسى السيد
EmoticonEmoticon